7 intr-o saptamana #198

20.1.19


Am avut o saptamana plina, nu am prea reusit sa dorm cum trebuie si am resimtit din plin toata oboseala spre sfarsitul saptamanii cand tot ce mi-am dorit a fost sa dorm si sa ma relaxez. Venind spre casa m-am oprit de cateva ori in IOR saptamana asta sa ma uit la rate si sa ma incarc cu energie. Am admirat cerul de multe ori zilele astea, mi s-a parut un spectacol extraordinar de frumos.

Micul dejun in multe dimineti a aratat la fel: budinca de soia cu aroma de vanilie, fructe (banane si afine cel mai des), quinoa expendata si cacao nibs (varianta pe care o folosesc acum este de aici). In diminetile cand n-am mancat asta si am avut mai mult timp am facut porridge. Am ajuns in Carturesti sa iau un cadou si m-am "pierdut" printre cani, carti, ceaiuri si lumanari. Imi place mult sa intru in librarii si sa ma uit la ce e nou, ma relaxeaza si imi da o stare de bine - in magazine nu imi place sa pierd timpul, dar in librarii sta altfel treaba.

Tenul meu s-a resimtit dupa frigul si schimbarile de temperatura din ultima vreme si am fost mult mai atenta la ce produse am folosit, asa ca in multe seri am ales sa folosesc si cate o masca hidratanta. Am o multime de masti pe care le folosesc in functie de ce simt ca are tenul meu nevoie. Imi plac mult cele de la Starskin, dar sunt destul de scumpe asa ca le folosesc doar din cand in cand si caut mereu alte alternative.

Dupa un timp cand nu prea am ajuns prin bucatarie decat rar din lipsa de timp am decis ca imi lipseste activitatea asta si am inceput sa incerc iar diverse chestii. Vineri am facut un fel de chili (fara carne) pe care l-am mancat cu orez si mi-a placut tare mult. Am luat din Lidl o carte - pe care v-am aratat-o si pe Stories - cu spaghete din legume si deserturi raw vegane si de-abia astept sa incerc cateva chestii de acolo.

Weekendul a insemnat pentru mine mult somn, cateva plimbari scurte, admirat de flori, multe rasete si un parfum nou care imi place la nebunie. L-am primit cadou si persoana care mi l-a luat ma cunoaste extrem de bine pentru ca m-a nimerit la fix. De abia astept sa il port si sa ma bucur de el. Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu