Masca magnetica Rennesence by Biotissima

9.1.19

Cei de la Life Care au lansat o noua gama profesionala de produse anti-aging ce promite efecte vizibile imediate. Gama se numeste Rennesence by Biotissima si a fost creata special pentru tratarea si ameliorarea ridurilor, pentru o piele hidratata si mai ferma. Gama contine 3 produse: Wrinkle Filler - ser antirid pentru umplerea si netezirea ridurilor, Lifting Serum - ser cu efect instant de intinerire si Magnetic Mask - o masca extrem de interesanta care mie mi-a starnit interesul atunci cand cei de la Life Care mi-au propus sa mi-o trimita sa o incerc si sa vad cum e.


Masca este ceva inedit si de-asta am si fost curioasa sa vad cum e. Formula este bazata pe particule de fier si este imbogatita cu ingrediente benefice pentru ten. Contine Matrixyl 3000 (cunoscut pentru ca netezeste ridurile, imbunatateste tonusul si elasticitatea pielii), retinol (care ajuta la regenerarea celulara), peptide si uleiuri nutritive (jojoba, migdale dulci si masline care ajuta mult mai ales in perioada asta rece).

Ceea ce este special la masca asta este modul de indepartare - cu un magnet care activeaza microcirculatia la nivelul pielii, marind capitatea tenului de regenerare, rezultatul fiind un ten energizat si mai sanatos. Masca se aplica in strat subtire pe ten cu ajutorul spatulei cu care vine, se lasa sa actioneze 3-5 minute (cei de la Life Care recomanda folosirea mastii de 2 ori pe saptamana), dupa care cu ajutorul magnetului (infasurat intr-un servetel) se indeparteaza de pe ten, fara a atinge efectiv pielea. Este extrem de interesant modul de indepartare, masca se strange cumva pe magnet intr-o forma tare, iar cand se indeparteaza magnetul consistenta ramasa in servetele este una moale.

Eu am fost foarte curioasa sa incerc masca si chiar nu stiam la ce sa ma astept, insa mi-a placut de la prima folosire. Se aplica usor, se indeparteaza la fel de usor (si nu necesita clatire), timpul de actiune este unul mai mult decat decent, iar efectele pe ten se simt si se vad imediat - tenul ramane curat, mult mai luminos si hidratat. Este genul de masca rapida si eficienta pe care eu as folosi-o inainte unui eveniment la care vreau sa am tenul in cea mai buna forma, dar nu dispun de mult timp pentru a ma pregati.


Ati incercat masca asta? Cum vi se pare? Va tenteaza sa o folositi?

11 comentarii