Produse ICON pentru ingrijirea parului

15.1.19

Anul trecut cei de la ICON Romania mi-au propus sa incerc produsele lor pentru par si m-au invitat si la un tratament personalizat pentru ingrijirea parului. La tratament nu am ajuns pentru ca nu am avut cand, insa am folosit doua dintre produsele lor pentru par si vreau sa va povestesc despre ele pentru ca sunt pe terminate si chiar mi-au placut. ICON este un brand american de produse profesionale ECO, non-toxice si in portofoliu au vopsea fara amoniac, sampoane si tratamente fara sulfati si parabeni. Produsele se pot achizitiona din saloanele partenere sau de la distribuitor (gasiti datele pe pagina de Facebook pentru care v-am lasat link mai sus).


Pentru parul meu lung si vopsit mi-au propus gama Antioxidant care are la baza un complex de proteine, acai, extras de aloe si unt de shea. Gama a fost conceputa pentru a proteja, hidrata si repara fara a lua din volumul natural al parului. Am folosit in ultimele saptamani samponul si masca din gama asta si ceea ce mi-a atras atentia in mod pozitiv este faptul ca pot folosi o cantitate extrem de mica de produs la fiecare spalare - concentratia de ingrediente active este de 60% pentru produsele ICON in timp ce alte produse profesionale raman la 20-30%. Si diferenta s-a vazut, atat ca efect, cat si la modul in care am consumat produsele. Eu am parul lung si des si de obicei un sampon de 250 ml imi ajunge pentru extrem de putine spalari, ceea ce nu e valabil si in cazul produselor ICON.

Regimul Antioxidant protejeaza parul, lupta cu radicalii liberi si intareste firul de par. Samponul Fully are ca ingrediente active un amestec de proteine, amino acizi, aloe si acai si este potrivit pentru toate tipurile de par. Este nevoie de o cantitate extrem de mica de produs la fiecare spalare si curata extrem de bine parul, in timp ce ii ofera volum si stralucire. Masca Transformational Infusion Hydrating Remedy contine acid citric, ulei de masline, unt de shea, acai si aloe si a fost gandita pentru a oferi parului protectie, hidratare si elasticitate in doar 60 secunde. 

Imi place mult cum imi simt parul dupa ce folosesc produsele astea, parul meu des si lung ramane cu volum, se asaza frumos si are o stralucire sanatoasa care imi place mult. Singurul lucru care mi-ar fi placut sa-l faca in plus produsele astea era sa il las mult mai matasos, insa din tot ce-am incercat pana acum in materie de produse profesionale pentru par se afla clar in top 3.


Ati incercat pana acum produse de la ICON? Cum vi se par?

2 comentarii