Cumparaturi de pe Notino si Emag

18.1.19

Ieri am primit comanda data in weekend la Notino si am vrut sa va arat si voua ce-am cumparat pentru ca inca au oferte bune. Va arat doar produsele pe care le-am luat pentru mine pentru ca au fost si cateva cadouri dar vreau sa ramana surpriza. Oricum va recomand sa va uitati la parfumuri pentru ca au niste promotii extrem de tentante si saptamana asta au si 15% reducere la produsele pentru ingrijirea parului.

Pe site sunt cateva seturi de la Elizabeth Arden extrem de interesante si eu pusesem ochii pe doua dintre ele, insa pana m-am decis la comanda unul dintre ele nu a mai fost disponibil. Dar am luat Ceramide Youth Restoring Essentials (il gasiti aici) care are doua produse full size: Ceramide Replenishing Cleansing Oil si Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum si o varianta mini de Superstart Skin Renewal Booster. Setul a fost 169 lei in conditiile in care numai capsulele in Sephora sunt in jur de 300 lei.


Am luat si cateva produse pe care le-am mai avut in trecut si mi-au placut mult: demachiantul pentru ochi Expert Pure Skin Special de la Bielenda (daca aveti ochi sensibili si vreti ceva fara ulei e de vis - il gasiti aici), peelingul enzimatic pentru piele normala si uscata din gama cu alge marine de la Ziaja si esenta 4 in 1 cu multivitamine de la Bielenda (in trecut am avut varianta mov, acum am luat-o pe cea roz cu niacinamide si acid lactic).


Am pus in cos si doua produse pentru machiaj care mi-au atras atentia. Imi plac mult glossurile de la Artdeco si am vrut sa incerc si un ruj - am ales Perfect Color Lipstick in nuanta 830 Spring in Paris si arata intr-un mare fel (aici puteti sa vedeti si celelalte nuante disponibile), formula contine vitamina E si este un ruj hidratant. Celalalt produs pe care l-am luat este de la NYX si e vorba de Control Freak, un gel pentru sprancene si gene. Nu am auzit/ citit nimic despre el, l-am luat din impuls si sper sa imi placa.


Am dat o comanda mica la Emag si mi-am luat doua produse de la CeraVe, chiar daca primul produs incercat de la ei (gelul de curatare) nu m-a convins. Mi-a atras atentia apa micelara (am luat-o de aici) pentru ca are 3 ceramide si niacinamide si am mai luat si crema reparatoare pentru picioare cu acid salicilic, ceramide si niacidamine. Nu am apucat inca sa incerc produsele, dar daca va intereseaza si pararea mea spuneti-mi in comentarii si o sa va povestesc despre ele.


Voi ce produse ati cumparat in ultima perioada?

4 comentarii

  1. Nu prea am mai cumparat.. decât niște măști, o paleta si doua pensule

    RăspundețiȘtergere
  2. buna ,Camelia,as vrea sa stiu daca cosmeticele elisabeth arden achizitionate de pe site-ul notino sunt autentice deoarece am citit multe pareri contra.Multumesc,auragherghin@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Normal ca sunt, nu v-as fi aratat pe blog produse fake. Sunt probleme la parfumuri uneori datorita modului de depozitare, eu am dat multe comenzi la ei si nu am avut pana acum probleme.

      Ștergere