7 intr-o saptamana #199

27.1.19


Saptamana asta m-a obosit peste masura si de-abia am asteptat sa vina weekendul sa ma relaxez si sa ma incarc cu energie. Am inceput saptamana cu o multime de ganduri si cu si mai multa treaba, dar am incercat sa nu uit de micul dejun si intr-una din diminetile cand am avut pofta de ceva dulce am combinat niste gofre cu sirop de artar, fructe si ciocolata si pentru cateva minute am lasat la o parte orice altceva.

Nu am avut mult timp sa ma machiez si nici nu prea mi-a ars la cat de frig a fost in ultimele zile, asa ca m-am bazat pe produse care sa ii ofere tenului meu stralucire si un aspect cat mai sanatos. Am cautat prin sertarele mele si am dat de cateva produse pentru buze de care uitasem, asa ca m-am "jucat" saptamana asta cu cateva rujuri de la Pupa Milano si cu Instant Light Natural Lip Perfector de la Clarins (am mai multe nuante).

Miercuri a fost ziua mamei mele si dupa ce am terminat amandoua ce-am avut de facut ne-am intalnit la Tutti Bistro din Mega Mall (cateodata trebuie sa imbini utilul cu placutul, dar s-a nimerit o alegere extrem de inspirata) pentru o prajitura. Mama a mancat niste papanasi, iar eu am ales un cheesecake. Mi-a placut mult atmosfera, dar si mancarea a fost buna, asa ca ieri m-am intors acolo cu niste prieteni si am mancat somon cu linte. Clar ma mai duc la ei cand am drum pe acolo pentru ca mancarea a fost delicioasa.

Mi s-a parut extrem de frig in ultimele zile, imaginile cu copaci inghetati si/ sau rupti mi s-au parut dezolante. Vineri - cand in zona mea nu a circulat nici un troleibuz si au fost probleme si cu tramvaiele - mi s-a parut dintr-un film de groaza, dar am incercat sa nu dau mai multa importanta decat era cazul desi am intarziat unde aveam treaba. Weekendul a insemnat pentru mine somn, iesit cu prieteni, o seara de sambata cu poker si multa relaxare.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu