La shopping in Londra

19.6.19

Nu am plecat la Londra cu intentia de a-mi cumpara extrem de multe produse de beauty, insa aveam in minte cateva lucruri pe care am vrut sa le incerc si sa vad cum sunt si cateva produse cu care am stiut ca o sa ma intorc pentru ca mi le doream de ceva vreme. Insa ajunsa acolo si plimbandu-ma prin multe magazine cu produse de beauty am uitat de ideea de a nu ma intoarce cu multe produse noi, insa nu am regrete pentru ca mi-am luat niste produse extrem de misto la preturi extrem de bune.

M-am intors cu multe produse, insa am compensat cumva lucrurile si zilele trecute am scapat de multe produse de machiaj pe care le aveam. Londra mi s-a parut raiul cumparaturilor pe partea de beauty, m-am dus cu "temele" facute si am stiut unde gasesc produsul x si de ce oferta pot sa beneficiez. Insa am avut parte de multe surprize extrem de placute si in magazine, asa ca am depasit bugetul alocat pentru cumparaturi de genul asta.


Desi Becca este unul din brandurile mele preferate nu am plecat cu intentia sa ma intorc cu ceva de la ei pentru ca am deja multe produse pe care le folosesc, dar am avut in minte sa incerc cateva produse si sa vad ce imi mai doresc pe viitor sa cumpar. Insa la John Lewis am gasit niste oferte extrem de bune si setul Passport to Glow (o editie limitata creata special pentru UK) a fost pana in 27 de lire, asa ca nu aveam cum sa il ratez.

Setul contine doua produse full size: Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter in nuanta Royal Glow (pretul doar pentru acest produs este de 30 lire) si Glow Gloss in nuanta Champagne Creme (pretul lui este 18 lire si eu chiar imi doream sa incerc glossul asta) si un produs mini - Backlight Priming Filter (15 ml in timp ce varianta full size are 30 ml si costa 30 lire). Am dat mai putin de 27 lire pe 3 produse a caror valoare depaseste 60 lire. Va recomand Cult Beauty pentru produsele Becca (si nu numai), eu am profitat de multe oferte extrem de bune de la ei si nu se compara ce ofera la gift with purchase cu ce e la noi - aici puteti sa vedeti ce oferte au acum. 


Sugar High Nude Lip Trio de la Marc Jacobs nu face parte din cumparaturile neplanificate, am plecat cu el in minte si am ajuns la Harvey Nichols special sa il iau. A fost in jur de 20 lire si contine 3 mini produse (ruj, gloss si liner) intr-o nuanta de-abia lansata - Sugar High, care mie imi place la nebunie. Am vazut cateva produse de machiaj de la Marc Jacobs care mi-au facut inima sa bata tare, eram si alte seturi extrem de interesante, dar costau destul de mult.

Am profitat ca am ajuns la counterul lor si am cerut o mostra din fondul de ten Shameless pe care imi doream de ceva vreme sa il incerc. Nu ofereau mostre, dar am primit cardul cu primer si trei nuante de fond de ten, asa ca pot sa imi fac o idee clara despre el. Mai aveam pe lista cu "de incercat" inca trei fonduri de ten de la Nars, Hourglass si Laura Mercier, asa ca am cerut mostre sa pot sa le incerc in voie si pot sa va spun deja ca pe cel de la Nars l-am comandat cand m-am intors in tara pentru ca mi-a placut la nebunie. Insa o sa va povestesc mai multe cand imi ajunge comanda pentru ca am cumparat si un alt produs tot de la Nars.


M-am "jucat" cu multe produse la Charlotte Tilbury si cu greu am rezistat sa nu imi iau o nuanta de Cheek to Chic, iar rujul Pillow Talk mi-a facut inima sa imi bata mai tare (poate candva pe viitor o sa imi satisfac si pofta asta, dar n-am putut sa justific fata de mine sa dau atatia bani pe inca un ruj nude). Insa ceea ce m-a facut sa scot cardul a fost paleta Glowing, Pretty Skin pe care am gasit-o la oferta: 32 lire redusa de la 49. Paleta are 6 produse: pudra Airbrush Flawless Finish in nuanta 2 Medium, o nuanta de bronzer pentru contur, doua blushuri in nuantele Pretty si Summer si doua nuante de iluminator extrem de frumoase.

 
O alta achizitie total neasteptata a fost cea de la Lancome, dar din nou m-a convins o oferta extrem de buna. La John Lewis era 15% reducere la cumpararea a doua produse si se oferea un gift with purchase mai mult decat generos. Am luat un set cu Monsieur Big Mascara (o varianta full size si o miniatura care a ajuns la o prietena) si rujul lichid L'Absolu Laquer in nuanta 308 Let Me Shine. 

Gift with purchase continea un produs full size (puteai alege intre apa micelara si un produs cremos de curatare, daca imi amintesc bine - eu am luat apa micelara) si 7 produse travel size: crema de zi si de noapte Hydra Zen (fiecare are 15 ml - cred ca mai era si o alta varianta pe care o puteai alege, insa nu-mi amintesc exact), serul Advanced Genifique (7 ml), un voucher pentru un mini fond de ten Teint Idole Ultra Wear la 5 ml (astfel incat sa-ti poti alege nuanta potrivita), rimelul Hypnose (2 ml), parfumul La Vie Este Belle En Rose (3 ml) si un blush de 2,5 grame intr-o nuanta nou lansata (351 Blushing Tresor).


La Boots stiam ca este o oferta buna la produsele Revlon - 3 produse la pret de 2 - asa ca m-am dus hotarata sa imi iau produsele din gama noua PhotoReady Candid, o gama anti-poluare extrem de interesata care promite ca apara pielea si impotriva luminii albastre emisa de dispozitivele electronice. Am dat cam 20 lire pe cele 3 produse, profitand de oferta de care v-am zis, si am ales fondul de ten in nuanta 120 Buff (urmatoarea nuanta era prea roz), concealerul in nuanta 010 Vanilla si pudra in varianta translucida. Le-am incercat deja si cel care nu m-a convins este fondul de ten, dar ii mai dau cateva sanse inainte de a da un verfict. Gama asta o sa apara si la noi in toamna.

La T.K. Maxx (magazinele astea au niste dealuri foarte bune daca aveti rabdare sa cautati prin nebunia de acolo, atat la produsele de beauty cat si la haine si accesorii) am gasit cateva produse de la Real Techniques si mi-au atras atentia pensula Insta Pop 202 (a fost 5 lire) si buretele MultiTech (am dat pe el 2,5 lire si are si un suport metalic care se potriveste pentru orice burete). De la Primark mi-am luat 2 buretei pentru machiaj cu 1,5 lire, bureteii chiar imi plac, dar cel roz inchis a pierdut o gramada de vopsea la prima spalare (eu n-am mai intalnit asta la nici un burete de genul asta pana acum, indiferent de pretul lui).


Tot la T.K.Maxx am gasit cateva produse de la Nip+Fab si le-am pus direct in cos. Exfoliantul cu 10% acid glicolic a fost 7,99 lire (pretul lui normal este 29 lire), masca pentru ochi a fost 1,99, iar pachetul cu cele 3 masti pentru buze a fost 3,99 lire. Imi doream sa incerc mai multe produse din gama Hydrate, dar n-am gasit decat mastile, desi am fost in mai multe magazine (sunt stocuri diferite, iar on-line e cu totul altceva).

La Boots mi-au atras atentia doua produse: un kit pentru curatarea porilor de pe nas de la Yes To Tomatoes (a fost 3 sau 4 lire, daca nu m-a lasat memoria) si un rimel pentru radacinile crescute din gama Magic Retouch de la L'Oreal (sprayul din gama asta mie nu mi-a placut deloc, dar am zis ca merita sa incerc rimelul asta pentru ca radacinile albe pe parul meu negru imi dau mari batai de cap, tinand cont de viteza cu care imi creste parul).

Nu intentionam sa ma intorc cu oje, insa tot la T.K.Maxx am gasit o super oferta la Nails Inc si mi-am luat 3 oje si un tratament pentru unghii - fiecare a fost 2,99 lire. In mod normal produsele astea sunt 15 lire fiecare, asa ca m-am gandit ca merit si un rasfat, tinand cont ca nuanta Windsor Mews de la ei este in topul preferintelor mele de ceva vreme.


Buxom a fost pe lista cu care am plecat in minte din Romania si daca imi cititi blogul nu o sa va mire lucrul asta pentru ca am spus de multe ori ca imi plac la nebunie produsele lor pentru buze. De obicei le cumpar de pe Cult Beauty, insa de data asta am gasit niste oferte extrem de bune in magazine si m-am intors cu cateva produse care imi plac mult. Pretul normal pentru glossurile astea este 15 lire si au intre 3,5 si 4,2 ml (variantele mini au 2 ml, deci cam jumatate din produsul full size). 

La T.K. Maxx am gasit cateva nuante de Va-Va-Plump Shiny Liquid Lipstick la 7,99 lei si mi-a fost greu sa ma decid la o singura nuanta, insa in final am ales Russian to You - rujurile astea au in formula peptide pentru a netezi liniile de pe buze si a da senzatia de buze mai pline. Cealalta oferta buna am gasit-o la Debenhams si este vorba de setul Black Tie Tease pe care am dat 17 lire si ceva (contine 6 mini produse pentru buze si o masca pentru ochi). 

Setul vine cu Plumpline Lip Liner in nuanta Hush Hush, doua rujuri Big & Sexy Bold Gel in nuantele Rose Rebel si Sinful Cinammon, Full-On Plumping Lip Cream in nuanta White Russian (una dintre cele mai vandute nuante ale lor si printre preferatele mele), Full-On Plumping Lip Polish in nuanta Celeste (nu am incercat-o pana acum) si Va-Va-Plump Shiny Liquid Lipstick in nuanta Honey Do (o idee mai inchisa decat Russian to You).

 
Chiar inainte sa plec am intrat intr-un magazin Kiko Milano si am gasit reduceri intre 30 si 50% - inainte cu o zi intrasem intr-un alt magazin, dar nu era nici o promotie - asa ca am profitat si mi-am luat bronzerul Natural Sienna din colectia Ocean Feels cu doar 11 lire (mi-au placut mult si blushurile si iluminatoarele din colectia asta, am vazut si un bronzer mat extrem de interesant) si inca un ruj Gossamer Emotion - de data asta am ales nuanta 104 Vintage Rose (mai am si 102 Pink Sand). Produsele Kiko Milano le gasiti aici, insa nu si editiile limitate.


Ultimele cumparaturi le-am facut in aeroport la magazinul Rituals, unde am stat o gramada de timp si am incercat o multime de produse. Daca era dupa mine as fi lasat mult mai multi bani acolo, mi-a placut mult editia limitata The Ritual of Karma, dar mi-au atras atentia si cutiile cu ceai. In final mi-am luat un set cu 4 mini produse pentru maini - Karma, Sakura, Ayurveda si Dao. Fiecare are 20 ml, in colectia Karma este o lotiune cu SPF15 si celelalte sunt balsamuri. Setul a fost in jur de 11 lire si am primit cadou si un mini gel de dus (50 ml) din gama The Ritual of Sakura.


Ati incercat vreunul dintre produsele pe care le-am luat? Ce dorinte cosmetice aveti in perioada asta?

8 comentarii

  1. Imi place enorm tot ceea ce ti-ai cumparat !! M-ai facut extrem de curioasa in legatura cu fondul de ten de la Nars pentru ca stii ca si eu am pe wishlist un fond de ten de la ei !! Abia astept primele impresii . Wow, paleta de la Charlotte arata intr-un mare fel si oferta la produsele Lancome a fost foaaaarte buna !! Sa folosesti cu drag tot ce ti-ai luat.
    ps: prea multe dorinte, prea multe noutati, cum sa facem fata ? Tot de la Charlotte Tilbury imi doresc si eu o paleta, mai exact noua paleta The Icon, o alta paleta de Lancome in colaborare cu Chiara Ferragni,un fond de ten de la Nars si lista mea continua, doar bani sa fie :)))
    (Stii tu cine)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, eu m-am linistit pentru o vreme, sper. :)

      Arata bine The Icon de la CT, am vazut-o si eu on-line.

      Ștergere
  2. super multe bunatati😍😍 toate mi. au atras atentia, mai ales seturile si ojele si faptul ca au fost mega darnici cei din magazin ca au dat si in plus cadouri

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai cumpărat ceva produse, dar și ofertele de care ai profitat chiar au fost foarte bune. Cel mai sigur ca să reziști la oferte din astea e... să nu le vezi. :))
    Am încercat foarte puține din ce ți-ai luat, dar cele mai tentante pentru mine sunt pensula Real Techniques și rujul Marc Jacobs (mișto rău nuanța, chiar și pentru gustul meu).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cea mai sigura cale e sa eviti magazinele, dar nici o sansa. :)

      Ștergere
  4. Merita sa rupi un pic cardul in doua cand iesi intr-o tara unde ai asemenea oferte. Cel putin paleta de la Charlotte Tilbury chiar e un super deal si o vei folosi 10 ani :)). GWP-urile de la Lancome cam asta sunt prin tarile occidentale, la noi extrem de rar si la cumparaturi mult mai consistente.... Bravo, sa mai mergi pe acolo :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa e. Oricum o perioada sper sa nu mai poftesc la nimic.

      Ștergere