Gama Invigo Sun de la Wella Professionals

26.6.19

In ultimii ani am cautat de multe ori informatii si pareri despre protectia solara a parului, insa nu sunt suficiente studii care sa ofere informatii clare si sa spuna lucrurilor pe nume. Parul nu functioneaza pe aceleasi principii cu pielea si de-aia toata nebunia asta. Insa sunt dispusa sa incerc produse care vin cu tehnologii noi si care vor sa ajute parul sa isi revina dupa expunerea la soare si apa sarata. Si exact asta face si gama Invigo Sun de la Wella Professionals - promite ca protejeaza parul in timpul si dupa expunerea la soare.


Gama Invigo Sun se bazeaza pe tehnologia Sun-Blend si contine trei produse: sampon, balsam si spray cu filtre UV pentru a fi folosite inainte, in timpul si dupa expunerea la soare. Este extrem de greu sa poti sa emiti o parere daca produsele de genul asta functioneaza sau nu pentru ca sunt multi factori care influenteaza parul si starea acestuia, asa ca o sa ma limitez sa va spun despre produse si despre experienta mea cu ele.

Samponul este extrem de delicat, insa curata parul in profunzime, fara a-l usca (formula are pro-vitamina B5), lucru care mie imi place foarte mult pentru ca folosesc multe produse in perioada asta si chiar vreau ceva care sa elimine tot ce se aduna pe scalp si par. Balsamul este imbogatit cu ulei de caise si repara parul in profunzime. Produsele au un miros placut, de citrice, si impreuna fac o treaba foarte buna. Dupa ce le folosesc parul meu este curat, hidratat, stralucitor si este usor de pieptanat.

Sprayul cu pro-vitamina B5 si filtre UV este lejer, are un miros placut si nu incarca deloc parul. Se poate utiliza atat inainte, cat si in timpul expunerii la soare si poate fi folosit atat pe parul umed, cat si pe parul uscat. Eu l-am tot folosit in ultima perioada si parul meu nu are nuantele rosiatice cu care m-am obisnuit vara, insa nu pot sa bag mana in foc si sa zic ca asta e cauza, dar cred ca a ajutat si gama asta. Produsele au un pret extrem de accesibil si daca cautati produse care sa curete si sa hidrateze puteti sa le dati o sansa.


Ati incercat gama Invigo Sun de la Wella Professionals? Ce parere aveti despre produsele care spun ca ofera protectie solara parului?

2 comentarii

  1. aaacu intelesai pt ce e a ecesta gama, habar nu aveam de asa cv pt par vara... Wella ca si brand am auzot despre el, da acestea nu le. am vazut in magazin...

    RăspundețiȘtergere