Editia limitata Ginger de la The Body Shop

27.6.19

Pentru vara asta The Body Shop are doua editii limitate extrem de interesante: Ginger - o noutate care improspateaza si revigoreaza si Banana - care a revenit si vara asta. Ambele game contin atat produse pentru corp, cat si produse pentru ingrijirea parului. Mi-au atras atentia si produsele din gama Honey Bronze pentru o piele bronzata, insa astazi vreau sa va povestesc despre cateva produse pentru corp pe care le-am primit din gama Ginger si pe care le-am tot folosit in ultimele saptamani.


Exfoliantele pe baza de zahar de la The Body Shop imi plac mult - au textura de gel, sunt extrem de blande cu pielea, ofera o exfoliere usoara si lasa pielea hidratata si cu un miros placut, iar cel din gama Ginger nu face exceptie. Este imbogatit cu extract din radacina de ghimbir din India si are o aroma picanta extrem de placuta, mie imi place sa-l folosesc dimineata pentru ca simt ca ma trezeste si imi da energie, senzatie pe care mi-o ofera intreaga gama. Gelul de dus are aceeasi aroma interesanta, picanta si energizanta si face spuma instant, este o placere sa il folosesc si sa-mi rasfat simturile cu el.


Gama Ginger vine cu doua produse hidratante pentru corp si ambele miros delicios de interesant, daca va plac aromele picante o sa va placa sigur. Iaurtul pentru corp este pe baza de lapte de migdale si are textura unui gel-crema extrem de usor, intra imediat in piele si ofera o hidratare de durata. In perioada calda mie imi place mult sa folosesc iaurturi si souffleuri pentru corp pentru ca intra imediat in piele si sunt mult mai usoare decat clasicele creme si unturi pentru corp.

Untul de corp este pe baza de unt de shea si este mult mai potrivit pentru o piele uscata care are nevoie de hidratare in profunzime. Imi plac ambele produse, aplic iaurtul pe intregul corp, iar untul doar pe zonele mai uscate (in cazul meu coatele si genunchii). Nu am incercat produsele pentru par, insa par extrem de interesante si am vazut ca samponul este recomandat pentru parul care se confrunta cu matreata.


Ati incercat gama Ginger? Cum vi se pare? Va plac produsele The Body Shop?

2 comentarii

  1. ce fain arata, si garantatmiros genial😍💕eu nu am folosit nimic inca dela acest brand

    RăspundețiȘtergere