Cutia Pick N Dazzle Premium Picks #3

25.6.19

Saptamana trecuta am primit si cea de-a treia cutie (si ultima) din abonamentul Premium Picks de la Pick N Dazzle si de-abia am asteptat sa fac poze ca sa pot sa folosesc produsele. Ca si in cazul cutiilor anterioare mi-am ales singura produsele, desi m-a tentat si ideea sa incerc o luna sa vad ce aleg cei de la Pick N Dazzle pentru mine. Mi-am comandat sase produse de data asta si am primit si cateva surprize de care o sa va spun la finalul postarii.

Va amintesc de suprizele pregatite pentru voi impreuna cu Pick N Dazzle:
- daca nu aveti cont pe site, dar vreti sa incercati unul din abonamente va las aici invitatia care va ofera o reducere de 12 lei la fiecare cutie achizitionata
- daca vreti sa va achizitionati un abonament pe 3 sau 6 luni am si doua coduri care va aduc cadouri: camelian3 - cadou un produs in luna a 2-a (pentru abonament pe 3 luni) si camelian6 - cadou 2 produse: unul in luna a 2-a si unul in luna a 5-a (pentru abonament pe 6 luni)


N-am rezistat sa nu "strecor" un parfum si in cutia asta, dar pana la urma unul nu a fost de ajuns, asa ca mi-am luat doua parfumuri si am facut niste alegeri inspirate. Cred ca varianta asta de 20 ml pentru Amor Amor de la Cacharel este o editie limitata pentru ca are un ambalaj extrem de interesant si mi s-a parut perfect de luat in geanta. Amor Amor este o veselie floral fructata cu accente vanilate si picante, este un parfum interesant pe care trebuie sa-l descopar mai bine.

Cealalta alegere a mea a fost Dark Night, un parfum de care v-am spus ca ma tenteaza inca de cand v-am povestit prima data aici despre brandul Miss Kay si parfumurile lor. Dark Night este cald, picant si exotic si mie mi se pare ca "striga" pasiune. Notele picante se combina extrem de bine cu iasomia, trandafirul, irisul, vanilia, patchouli si caramelul, este un parfum pentru seara si sezonul rece, unul care transmite putere si atitudine.


Kueshi este un brand spaniol care nu imi este necunoscut, am mai folosit in urma cu cativa ani produse de la ei tot de la Pick N Dazzle si mi-au placut mult, asa ca am profitat si mi-am luat doua seruri, unul este o noutate pentru mine, pe celalalt l-am mai avut si mi l-am dorit din nou. Cei de la Kueshi au schimbat ambalajele si acum serurile vin in recipiente noi airless cu pompa, formulele sunt extrem de curate si pline de ingrediente misto, au o cantitate extrem de mica de parfum (printre ultimele ingrediente in lista)

Vitality Skin Serum (Pearl & Argan Oil) se adreseaza tenului care se confrunta cu lipsa de fermitate si cu portiuni uscate. Formula contine diferite tipuri de ulei (argan, macese, migdale dulci), vitamina E si perle pentru luminozitate si are o textura foarte usoara si laptoasa. Intra repede in piele si lasa tenul cu o senzatie extrem de placuta - astea sunt primele mele impresii.

Nutrix Caviar Serum (Caviar & Wine Resveratrol) este cel pe care l-am mai avut si mi-a placut, este un ser cu caviar, resveratrol si diferite tipuri de ulei, ceea ce face este sa netezeasca si sa hidrateze tenul. Textura este usoara si intra repede in piele, antioxidantii din formula il fac potrivit pentru oricine doreste sa aduca un plus de ingrediente bune pentru ingrijirea pielii.


Ultimele doua produse pe care le-am comandat sunt de la un brand nou in portofoliul Pick N Dazzle - L'Action Paris, un brand din Franta specializat in masti - toate produsele lor sunt fabricate in Korea de Sud. Am vazut o multime de produse interesante la ei pe site, o parte se gasesc si in portofoliul Pick N Dazzle, o sa urmaresc brandul asta sa vad ce mai apare nou.

Mi-am luat un pachet Relaxing cu 3 masti pentru zona ochilor si de-abia astept sa le incerc. Sunt pe baza de musetel, aloe vera si ceai verde si au o forma extrem de interesanta, sper sa aiba un efect decongestionant. Celelalt produs este un pachet Purifying cu 5 plasturi pentru zona nasului pe baza de carbune si frunze de hamamelis. In perioada asta calda pana si tenul normal sau uscat se confrunta cu mai mult sebum, asa ca sper sa fie eficienti si sa-si faca treaba.


Am primit si doua cadouri la aceasta cutie, iar primul dintre ele m-a incantat mult pentru ca l-am vazut in urma cu cateva luni la o intalnire cu Pick N Dazzle si mi s-a parut extrem de interesant. Este vorba de o geanta pentru pastrarea cosmeticelor si a produselor de machiaj, dintr-un material impermeabil, cu diverse compartimente si un mic pouch. Mi se pare ideala pentru piscina/ plaja si o puteti primi cadou daca va faceti un abonament Dazzling sau Premium de 3 sau 6 luni (se va primi cadoul in a doua luna) - mai multe detalii puteti citi aici.

Celalalt produs pe care l-am primit este o apa de trandafir de la un alt brand nou intrat in portofoliul Pick N Dazzle - Living Garden. Este un brand din Bulgaria de care nu am auzit pana acum, nu am apucat inca sa caut informatii despre ei, dar o s-o fac zilele astea. Tot de la Living Garden am gasit in colet si un mini ser pentru ochi.


Ati comandat vreodata de la Pick N Dazzle? Cum vi se par produsele pe care le-am ales eu?

2 comentarii

  1. Nu am comandat de la ei . Imi plac produsele alese de tine, sa le folosesti cu drag .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, eu chiar am descoperit in astea 3 cutii niste produse care imi plac mult.

      Ștergere