7 intr-o saptamana #221

30.6.19


Saptamana asta a fost una ciudata si extrem de aglomerata, dar am terminat-o frumos si am uitat tot ce-a fost la inceputul saptamanii. Am avut mult de munca, dar nu prea am putut s-o fac de acasa din cauza galagiei (reabilitatea blocului e pe sfarsite, dar deja e insuportabil) si a caldurii (unitatea de aer conditionat e pe schele - tot reabilitarea e de vina si pentru asta), asa ca m-am "refugiat" in parc cu laptopul si am facut ce aveam de facut. Daca va place plicul cu Out of Office - e de la Nina Ricci si se ofera cadou la cumpararea oricarui parfum Nina Ricci de pe Notino (aici gasiti intreaga oferta). 

Miercuri am fost in Baneasa Shopping City la invitatia celor de la Douglas si am descoperit cateva noutati parfumate de la Abercrombie & Fitch, Coach si Tiffany & Co, dar o sa va povestesc mai multe despre ele cu alta ocazie. Sensai a lansat o noua gama, Absolute Silk, si s-a lansat si in Romania primul produs din gama asta - un tratament anti-aging sub forma de spuma. Cat am fost in magazin am mirosit - din nou - parfumurile Armani Privee si mi-a placut la nebunie Rouge Malachite, dar oricat imi place nu as da atatia bani pe un parfum.

Vineri seara am avut parte de o surpriza extrem de frumoasa - am zburat pana la Suceava si de acolo am mers cu masina spre Vatra Dornei si am petrecut ziua de sambata in Bucovina, am vizitat cateva manastiri, am bifat o plimbare cu Mocanita si am facut un foc de tabara. A fost superb si mi-am dat seama cat mi-a lipsit partea asta pe care am evitat-o ani la rand din cauza problemelor cu genunchiul, asa ca sper sa mai repetam experiente de genul asta pentru ca mi-a placut mult.

Ne-am intors cu masina cu niste prieteni si am dat o fuga si pana la Sighisoara. N-am avut timp mult de vizitat, insa mi-am propus sa ma intorc in Sighisoara si s-o savurez pe saturate pentru ca mi-a placut la nebunie atat cat am apucat sa vad. Pe drum am vazut in treacat si Cetatea Rupea si am trecut-o pe lista cu locuri pe care vreau sa le vizitez in Romania. Am terminat saptamana cu un cadou parfumat - Les Sorbets de Bella de la Nina Ricci pe care mi-l doream mult. Si parfumul si evadarea asta de weekend au fost un cadou in avans pentru ziua mea, care este fix peste o luna.

Saptamana voastra cum a fost? Ce-ati facut in weekend?

6 comentarii

  1. Superbe locuri ai vizitat in weekend, am fost de mai multe ori si nu m-am saturat de ele :)

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar o saptamana aglomerata ai avutlamn cam cu aceeasi rutina de femeie casnica fara servici... plus sambata 2vixite la bunici la unPaulsi la unPetre.. si azi prin curte

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce drăguț că ați avut timp și de plimbare cu Mocănița! Deși am petrecut mai multe zile prin Bucovina, pe ea am lăsat-o la urmă și nu mai aveam timp, aveam prea mult de așteptat până pleca... Data viitoare. Loc de o altă dată am lăsat acum câțiva ani și pentru Sighișoara și Rupea, pe cea din urmă tot doar pe afară am văzut-o. :))
    Mișto rău ultima poză, în unghiul ăla nu știu dacă am fost.
    Să ai o săptămână frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am planificat-o, altfel nu apucam. Sper sa ajung din nou cat mai curand si sa am mai mult timp de plimbat.

      Ștergere