7 intr-o saptamana #220

23.6.19


Saptamana asta a fost ciudata rau si mi s-a parut de multe ori ca am trecut de la o extrema la alta. Au fost zile cand m-am simtit plina de energie si am facut o multime de lucruri si alte zile cand infectia din gat mi-a dat batai de cap si de-abia am reusit sa fac ce aveam de facut in ziua respectiva. In perioada urmatoare am o lista lunga de lucruri de rezolvat, asa ca ma astept la o perioada destul de aglomerata.

M-am bucurat de cirese si de legumele din perioada asta in multe zile, iar intr-una din zile am reusit sa ajung la Pancakes & More si am savurat niste clatite cu mere caramelizate si inghetata de vanilie. Nu am mai fost de foarte mult timp la ei, iar zilele astea am vazut ca au lansat si noul meniu de vara cu niste combinatii delicioase. Nu m-am machiat mult, dar am profitat si am incercat blushul din colectia Sunset Stories de la Artdeco - il gasiti aici daca va place. 

Melkior a lansat un nou rimel - Waterproof Mascara - si de-abia astept sa il folosesc. Il gasiti aici daca va tenteaza, este un rimel mare (12,5 ml, deci raportul pret/ cantitate este unul extrem de bun) si are o perie maricica, dar interesanta. Mie de la ei imi place mult Scandalash, l-am mai pomenit pe blog si v-am povestit de el, asa ca sunt curioasa sa vad cum e si cel nou.

Vineri dupa pranz am decis ca am nevoie de un weekend care sa inceapa mai devreme, asa ca am fost la o plimbare in parc, m-am uitat la testoase, am admirat cerul si norii care s-au format inainte de ploaie si m-am incarcat cu energie. Sambata si duminica au fost zile de relaxare, cu somn, plimbari si timp de calitate, asa ca ma simt plina de energie si voie buna si astept cu nerabdare zilele ce urmeaza.

Saptamana voastra cum a fost?

3 comentarii

  1. Ce frumoase sunt pozele din parc . Eu inca nu m-am atins de blush ca nu am apucat sa ii fac poze :))
    Sa te faci bine cat mai repede !
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Hahaha, deci eu cu mama nu suntem singurele aiurite cu viroze si bronsite in plina vara, nu? Stiu ca nu e o placere sa fii racit, dar mi-ai facut ziua mai buna.

    RăspundețiȘtergere