7 intr-o saptamana #217

2.6.19




Am inceput saptamana asta in forta si imi facusem in minte o multime de planuri cu lucrurile pe care vreau sa le fac, dar din pacate nu prea am realizat nimic din ce am planuit. 2 nopti nedormite din cauza unor probleme independente de mine m-au dat peste cap cu totul si de-abia vineri am inceput sa-mi revin si sa "functionez" cat de cat normal. Asa ca am compensat cu timp petrecut in aer liber si cu cateva plimbari prin parc care mi-au prins tare bine.

Cred ca au fost ultimele zile cand am putut sa ma bucur de bratari si ceasuri purtate pe mana pentru ca, din cauza caldurii, pielea mea a reactionat si dermatita de contact da semne ca vrea sa-si faca de cap, asa ca in perioada urmatoare o sa evit sa port bijuterii pe mana. In schimb o sa ma bucur de cateva parfumuri noi printre care si Luna de la Nina Ricci, singurul care imi lipsea din Les Belles de Nina. Ma tenteaza sa incerc si noile Sorbets care au fost lansate de curand, dar n-am ajuns inca sa le miros, asa ca sunt doar un gand la momentul asta.

Am ajuns zilele trecute la Hello Free Z One Discount - au trecut cateva luni bune de cand n-am mai ajuns intr-unul din magazinele lor - si mi-am luat cateva lucruri: samponul si balsamul Pink Sugar Plum, o editie limitata de la OGX (sper candva in viitor sa fie si la noi disponibil brandul asta pentru ca mie imi place mult) si doua produse pentru ingrijirea unghiilor de la Models Own (o baza cu calciu pentru intarirea unghiilor si picaturile pentru uscarea rapida a ojei). Produsele de la OGX au fost 29,99 lei fiecare, iar cele de la Models Own 10 lei fiecare. 

Sfarsitul de saptamana a venit cu cateva lucruri minore de rezolvat, cu o iesire lunga si o pizza delicioasa si cu multa relaxare. Am tot testat diverse retete de clatite cat mai sanatoase si dimineata am reusit sa fac unele mini extrem de bune, pe care le-am mancat cu inghetata vegana de la Alpro (daca ma urmariti pe Instagram probabil ca ati vazut deja ca in sfarsit a aparut si la noi la Mega Image), cu fructe si un sirop de ciocolata de la Sweet Freedom.

Saptamana voastra cum a fost?

4 comentarii

  1. Mie nu-mi ies clatitele mini si imi pare rau pentru ca mi-ar fi placut sa i le prepar baietelului meu. Noi am sarbatorit ziua copilului la un loc de joaca si am fost la un show aviatic la Ghimbav. Pentru atunci cand o sa-ti treaca dermatita iti recomand bratarile Old Skipper, din franghie nautica, o sa-ti placa. Sa ai o saptamana usoara si productiva!

    RăspundețiȘtergere
  2. nici eu nu port bratari sau inele vara, nu le suport iar ceasul il port cu bratara desfacuta la maximum!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu mai port nimic, dupa ce-am scris postarea asta m-am trezit cu o iritatie de toata frumusetea pe mana si nu am scapat nici acum de ea.

      Ștergere