3 parfumuri pentru zilele de vara

17.6.19

Intotdeauna cand incepe sezonul cald imi schimb parfumurile pentru ca imi place sa port parfumuri cat mai proaspete si mai lejere in zilele caniculare. Las parfumurile puternice si trec la arome florale si usoare care sa ma binedispuna si sa ma racoreasca. Pentru vara asta am o singura dorinta aromata - Les Sorbets de Bella de la Nina Ricci si m-am decis sa imi fac placerea asta de pe Notino pentru ca au cel mai bun pret si o oferta misto: la cumpararea oricarui parfum Nina Ricci se ofera cadou o geanta de cosmetice extrem de frumoasa.

Profit de ocazia asta sa va spun ca Notino a pregatit saptamana asta o selectie de parfumuri bestseller de vara la preturi foarte bune si am vazut cateva care imi plac mult. La finalul postarii v-am spus si de un cadou care mie imi place mult si mi se pare extrem de util, va recomand sa va uitati la oferta si daca aveti de luat cadouri in perioada asta pentru ca sunt in oferta si parfumuri barbatesti si parfumuri de nisa, dar si cateva seturi extrem de interesante.


M-am gandit care sunt parfumurile pe care le-am tot folosit in ultimele saptamani si m-am oprit la 3 de care vreau sa va povestesc astazi. Nici unul dintre ele nu este o noutate, sunt parfumuri care imi plac de ani de zile si la care ma intorc mereu in sezonul cald, nu au preturi extravagante si in perioada asta au niste preturi mai mult decat misto pe siteul celor de la Notino.

White Tea de la Elizabeth Arden m-a fascinat de cand l-am mirosit prima data si a ramas intre preferatele mele chiar daca nu rezista asa mult pe piele. Este o combinatie de vapori de ceai alb si acorduri marine cu accente de iris alb intr-o baza calda de lemn de Madras, tonka bean si un trio de mosc. Elizabeth Arden a lansat anul asta doua versiuni noi: Wild Rose si Vanilla Orchid, pe ultimul l-am luat si eu la ultima comanda de pe Notino insa mi se pare cam puternic pentru sezonul cald, asa ca raman la varianta originala White Tea care e tot ce vreau in sezonul cald.

Nina de la Nina Ricci este o explozie de arome si este unul din parfumurile care nu mi-a lipsit din casa in ultimii 10 ani. Este elegant, floral, fructat si usor gurmand, dar reuseste cumva sa ramana proaspat si citric, fara sa oboseasca. Printre notele parfumului se regasesc lamaie si lime, mere, praline si vanilie, bujor, cedru alb si mosc. Este un parfum complex, chiar daca au trecut atatia ani de la lansarea lui, si mie imi aduce un zambet pe buze de cate ori il port.

Noa de la Cacharel a venit intamplator in viata mea si este o alta creatie a lui Olivier Cresp care imi place mult de tot. Este un parfum feminin si delicat, usor, dar cu o nota de tandrete care mie imi place la nebunie. Notele florale se combina perfect cu cele fructate, iar baza este una lemnoasa dar nu greoaie data de accentele de tamaie si boabe de cafea. Este un parfum luminos si lejer care mangaie simturile.


Saptamana asta pe langa preturile extrem de bune la parfumuri, cei de la Notino au o oferta care mie imi place mult - la cumpararea produselor de pe site (indiferent de tipul de produs cumparat) de minim 220 lei se ofera cadou o sticluta reincarcabila pentru parfum. Sunt disponibile 3 culori si alegerea cadoului se face direct in cosul de cumparaturi. Mie mi se par extrem de utile sticlutele de genul asta si mereu s-au dovedit a fi perfecte pentru vacante mai scurte sau mai lungi.


Voi ce parfumuri folositi in perioada asta extrem de calda?

Va plac sticlulele reincarcabile pentru parfum? Le luati in geanta sau bagaj atunci cand plecati?

4 comentarii

  1. Ha ha Cami , avem gusturi asemănătoare, tot de pe Aoro ma gandesc să-l iau si eu , e divin parfumul asta exact ce-mi doresc pentru vara , te pup ❤
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai mirosit si Luna din sorbeturi? Eu nu l-am gasit in magazine si sunt chiar curioasa cum e. :)

      Ștergere
    2. Da, pe toate 3 le-am testat, Luna mi-a placut cel mai putin, nu este pe gustul meu, mi s-a parut putin masculin cu note acvatice.
      (Anamaria)

      Ștergere
    3. Trebuie sa il incerc si eu, macar asa de curiozitate sa vad cum e. :)

      Ștergere