Rasfat migdalat de la The Body Shop

1.6.18

Am decoperit gama cu lapte de migdale si miere de la The Body Shop anul trecut si, desi nu sunt o fana a aromei de migdale in produsele de ingrijire, mi-a placut de la prima folosire si i-am ramas cumva fidela pentru perioadele cand pielea mea nu este extrem de toleranta si da semne ca nu ii convine ceva. In afara de produsele de care vreau sa va povestesc astazi am si untul de corp, dar v-am mai povestit de el, prin urmare l-am sarit de data asta. 

Cei de la The Body Shop au transport gratuit pana pe 3 iunie, asa ca daca vreti ceva profitati, mai ales ca au o multime de noutati interesante si niste seturi cadou care merita toata atentia. Produsele The Body Shop nu sunt testate pe animale si pe mine asta ma face sa le apreciez si mai mult, daca nu ati semnat inca petitia impotriva testarii pe animale o puteti face aici.


Laptele spumant pentru baie este prezent de ceva vreme in baia mea si il folosesc doar in serile cand vreau sa ma rasfat si sa ii ofer pielii un plus de ingrijire. In perioadele in care pielea mea a dat semne de deshidratare chiar am simtit ca ajuta. Crema pentru baie si dus este cremoasa, hidrateaza si ingrijeste delicat pielea, este o adevarata placere sa o folosesc. Nu am ce sa va spun mai mult - sunt un deliciu pentru piele.


Noutatea lansata de curand de The Body Shop se cheama Body Yogurt si in momentul asta se gaseste in 5 arome - le gasiti aici, insa urmeaza sa apara inca doua in curand: cea cu cocos si o editie limitata cu banane, care suna delicios. Toate iaurturile pentru corp contin lapte organic de migdale din Spania si dupa aplicare te poti imbraca in 15 secunde - e real, nu e doar reclama.

La evenimentul de lansate am avut ocazia sa le testez in liniste si mi-au placut la nebunie. Mi-a placut mult si varianta cu moringa si ma bate gandul sa o iau, chiar daca o am pe cea din gama de care v-am povestit. Textura este una de gel, se absoarbe imediat in piele si hidrateaza instant, iar senzatia pe piele este una de racorire, extrem de misto. Daca cautati un produs hidratant usor si eficient trebuie sa incercati noile iaurturi de corp de la The Body Shop.


Va plac produsele The Body Shop? Care este aroma voastra preferata de la ei? Ati incercat noile iaurturi pentru corp? Cum vi se par?

2 comentarii

  1. Par produsele perfecte pentru un răsfăț de vara, trebuie sa intru pe site sa vad minunatiile, presimt ca gama cu banane o sa fie preferata mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu de obicei nu aleg variante fructate, insa bananele sunt printre preferatele mele. :)

      Ștergere