Colectia Summer in L.A. de la Pupa Milano

12.6.18

Colectia de vara de anul asta a celor de la Pupa Milano se numeste Summer in L.A. si este inspirata de stilul californian si de vivacitatea petrecerilor la piscina pentru care este binecunoscut Los Angeles. Este o colectie vesela, cu ambalaje in culori pline de energie si viata, cu finishuri holografice si opace, clar produsele te duc cu gandul la vacanta si voie buna. Culorile sunt destul de puternice si transmit un mesaj clar.


Matt Shaping Lipstick este un produs nou pentru Pupa, vine in doua nuante: Strawberry Caipirinha si Spritz si costa 51 lei. Formula inovatoare contine pulberi sferice speciale si ceara de inalta performanta pentru o senzatie moale si placuta pe buze, este imbogatita cu uleiuri pretioase si vitamina E. Nuantele sunt puternice si se potrivesc extrem de bine in perioada asta, insa nu sunt ceea ce eu port de obicei, asa ca asteptati-va la o surpriza in curand pe Facebook.


Creioanele Multiplay sunt extrem de misto si v-am mai povestit de ele pe blog pentru ca sunt si in colectia permanenta si sunt lansate in diverse nuante si in editiile limitate. Formula contine ulei de jojoba, vitaminele E si C si ulei de bumbac. Creionul poate fi utilizat atat ca tus de ochi, cat si ca kajal sau fard de pleoape. Cele doua nuante lansate cu colectia asta sunt 69 Cuba Libre si 70 Mai Tai, iar pretul lor este 37 lei.


Fardurile de pleoape waterproof cu efect holografic sunt de vis, nu am reusit sa le surprind in poza in toate frumusetea lor. Textura este una cremoasa si sunt extrem de pigmentate, formula este un amestec de rasini, ceruri si uleiuri care asigura o aderenta perfecta. Se aplica usor, se fixeaza imediat si rezista intreaga si pe pleoape. Cele doua nuante sunt: Long Island si Sex On The Beach, iar pretul lor este 56 de lei, eu consider ca sunt vedeta colectiei de vara.


Produsele care mi-au atras atentia sunt blushul si iluminatorul cushion, o noutate pentru cei de la Pupa. Ambele produse au o textura cremoasa si pudrata, produsul se gaseste in interiorul bazei, iar aplicatorul de tip pernita ajuta la preluarea cantitatii optime de produs si aplicarea perfecta a produsului pe zona dorita. Pretul pentru fiecare este 51 de lei pentru 6 grame de produs.

Iluminatorul Cocktail Champagne contine ceruri, uleiuri, unt de mango, vitamina E si pigmenti speciali si are o nuanta de auriu superba. Desi este gandit pentru zona fetei se poate folosi si pe decolteu si umeri pentru ca arata intr-un mare fel pe piele. Blushul Strawberry Caipiroska are aceeasi formula ca si iluminatorul si este o nuanta de roz intens care arata tare bine pe ten. Ambele produse sunt usor de folosit si daca va plac produsele crema cred ca o sa intelegeti extrem de bine cu ele.


Nu puteau lipsi nici ojele din colectia Summer in L.A., sunt doua nuante din gama Lasting Color Gel (o formula de care v-am mai povestit in trecut pe blog): Strawberry Caipiroska si Sweet Spritz, fiecare e 27 lei, iar culorile sunt in ton cu celelalte produse din colectie. Nu am apucat inca sa le incerc, dar imi plac mult ojele de la Pupa Milano (cele metalice sunt de vis si le-am laudat de multe ori pe blog).


Cum vi se pare colectia asta? Va plac nuantele?

P.S.: Nu uitati ca Pupa Milano a deschis si magazinul on-line si la prima sesiune de cumparaturi puteti beneficia de o reducere de 15%.

2 comentarii