Cateva descoperiri de la Essence

8.6.18

Essence este un brand care mult timp a reprezentat pentru mine doar oje si atat, insa in ultimii doi ani am inceput sa folosesc cateva produse de machiaj de la ei si mi-au placut mult, raportul calitate/ pret este unul care nu poate fi ignorat. Brandul a fost fondat in 2001 in Germania de catre Christina si a ajuns in scurt timp sa fie vandut in mai mult de 50 tari de pe intreg globul. Mottoul brandului este ca frumusetea vine in toate formele si marimile si ar trebui sa fie ceva amuzant, nu serios. Brandul este unul cruelty free si asta ma face cu atat mai mult sa ii respect si sa vreau sa va povestesc despre produsele care chiar merita incercate de la ei.


Am primit mai multe produse Essence in ultima perioada, le-am incercat si am descoperit cateva care imi plac mult. Creioanele de buze draw the line! sunt cremoase, pigmentate si vin si cu ascutitoare inclusa. Pot fi folosite atat pentru contur, dar cat si pe intreaga suprafata a buzelor in loc de ruj. Nuanta care imi place mult si pe care am folosit-o cel mai des este 16 Fancy Blush. Creioanele pentru ochi sunt si ele foarte bune daca sunteti in cautare de astfel de produse si nu stiti ce sa alegeti.

Celalalt produs pentru buze care imi place mult este Colour Boost Vinylicious Liquid Lipstick, un ruj lichid extrem de pigmentat care se simte foarte confortabil pe buze. Are un aplicator extrem de practic si precis, iar nuanta pe care am folosit-o eu in ultima perioada este 03 Pink Interest.
                                                                                                  

Million Nude Faces Eyeshadow Box 01 #beYOUtiful a fost o surpriza mai mult decat placuta, are o selectie de 10 nuante cu finishuri diferite ce pot fi combinate atat pentru un machiaj simplu de zi, cat si pentru un machiaj mai puternic de seara. Nuantele sunt extrem de pigmentate, cremoase si se lucreaza foarte usor cu ele. Ce vedeti mai jos este la o simpla trecere cu degetul pentru nuante, nu am folosit nici un fel de primer. Sunt disponibile 4 variante, eu am mai primit inca una in Beauty Kitul Marie Claire (One Way Only), dar nu am apucat inca sa o incerc.


Produsul care mi-a placut mult ca aspect si mi s-a parut extrem de interesant si "pozabil", insa nu ma asteptam sa imi si placa sa-l folosesc este iluminatorul Forever Mermaid (10) pe care nu am reusit sub nici o forma sa-l surprind ca si swatch in poze, desi am incercat de cateva ori. Ma asteptam la niste nuante turbate si care sa-ti sara in ochi, insa aplicat cu pensula potrivita este o nuanta de sampanie extrem de frumoasa si care da pielii o stralucire aparte.


Blushurile mate de la Essence mi se par perfecte pentru un machiaj de zi, iar nuanta care imi place cel mai mult este 30 rose me up!, nimic sofisticat si cu pretentii de aplicare, doar o culoare care da viata si care merge cu orice. Daca tot am lasat produsele pudra la final vreau sa va amintesc de All About Matt! Fixing Compact Powder, o mudra matifianta extrem de buna de care v-am mai povestit pe blog pentru ca merita din plin.

Un produs descoperit recent este Brighten Up! Banana Powder, o pudra matifianta de un galben pal perfecta pentru zona de sub ochi sau pentru a fixa iluminatoarele mate. Am incercat de-a lungul timpului mai multe variante de banana powder si asta de la Essence mi se pare usor de folosit si accesibila ca pret, daca cautati asa ceva incercati-o. Am vazut ca exista si o varianta peach, insa nu am apucat sa vad ce e cu ea.


Voi folositi produse Essence? Ati incercat vreunul dintre cele de care v-am spus mai sus?

4 comentarii

  1. Am doar trei farduri mono de care sunt incantata si un tus negru(asta din pacate nu mi-a priit, ma mananca pleoapele de la el), insa chiar vreau sa imi mai achizitionez produse de la acest brand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tusurile si eyelinere nu le stiu pentru ca nu folosesc, dar mai am si eu cateva produse de la ei pe lista de incercat.

      Ștergere
  2. Nu am încercat încă produsele de la essence, dar voi face acest lucru cat de curând.imi place ce am citit despre aceasta gama

    RăspundețiȘtergere