7 intr-o saptamana #171

24.6.18


Saptamana asta a fost extrem de grea cu multe momente de oboseala peste care am trecut cu greu, dar s-a terminat extrem de frumos si ma simt mai recunoscatoare ca oricand pentru ceea ce sunt si ceea ce am. Am incercat sa gasesc o familie responsabila si iubitoare pentru ultima dintre cele 3 pisici si nu am avut succes, pana la urma am primit o cerere de adoptie, insa nu era ceea ce imi doream si am avut dubii. Cand aproape imi pierdusem speranta am primit un mesaj care a fost exact ceea ce-mi doream pentru frumusetea asta mica si totul s-a aranjat perfect pentru ea. Fericirea pe care am simtit-o cand am realizat ca ajunge unde trebuie nu se compara cu nimic si nici n-am sa incerc s-o explic in cuvinte. 

Am dat o alta comanda pe Elefant si mi-am luat inca 4 carti, e o perioada in care citesc mult si cartile astea mi-au atras atentia. Am primit de la Monini cateva produse si le-am tot incercat in diverse combinatii de salate, mancarea de baza in perioada asta la mine in casa. Campania #likeyourself a celor de la Nivea a revenit si mi-a adus un zambet mare pe buze, o sa va spun mai multe in curand si am si o surpriza pentru voi.

Wella a lansat Invigo, o noua linie profesionala pentru ingrijirea rapida a parului si am primit samponul si masca din Color Brilliance. Le-am incercat pentru ca eram extrem de curioasa cum sunt si prima impresie e extrem de buna, parul meu s-a simtit si a mirosit extrem de bine cateva zile dupa spalare. Daca vreti sa va povestesc mai multe spuneti-mi in comentarii si o sa fac o postare despre produse.

Cei de la Note Cosmetics au deschis magazin on-line si am acceptat sa fac parte din campania de promovare pentru ca folosesc produsele de ceva vreme si imi plac mult. Gasiti reviewuri pe blog la produsele pe care le-am incercat si am pentru voi un cod de reducere (CAMELIA) care va ofera 40% reducere la cumparaturile facute pe site. Va recomand gama Mineral, care e mai scumpa, dar are produse extrem de bune. Codul este valabil pana pe 21 iulie si aici puteti beneficia de oferta.

Ieri pisica (numele pe care l-a primit este Luna si chiar cred ca i se potriveste) a plecat spre noua ei casa si, desi m-am bucurat extrem de mult pentru ea, s-a lasat cu lacrimi din partea mea pentru ca m-am atasat de ea, asa ca am profitat de timpul liber, am iesit cu cativa prieteni si am evadat putin din Bucuresti. Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii

  1. Ma bucur enorm pentru pisicuta !!! Te felicit , ai un suflet bun si asta stiam deja . Saptamana mea a fost foarte obositoare dar m-am relaxat in weekend cu putin shopping .
    Te imbratisez
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost greu, am vazut ce ti-ai luat, sa le porti cu placere. Si eu am fost la shopping zilele trecute, imi trebuie cateva lucruri pentru vacanta. :)

      Ștergere