Parfum Tendre Folie

14.6.18

Pana de curand nu stiam nimic de Laboratoarele Fiterman, dar in ultimele saptamani am primit doua produse pentru ingrijirea tenului si un parfum de la ei si am inceput sa caut mai multe informatii. Despre produsele de ingrijire e prea devreme sa va povestesc acum, insa vreau sa va povestesc despre Tendre Folie, unul dintre parfumurile din portofoliul lor.

In 1888, in Franta, langa Grasse, Capitala Mondiala a Parfumurilor, a luat nastere Charrier Parfums, unul dintre producatorii de parfumuri cu traditie in Franta. Charrier Parfums a apartinut intotdeauna familiei Charrier, in prezent fiind administrata de a patra generatie. Parfumurile Charrier se gasesc in peste 60 tari, iar in Paris pot fi achizitionate din Galeriile Lafayette.


Parfumul Tendre Folie de care vreau sa va povestesc astazi vine intr-o sticluta eleganta de 50 ml, iar pretul lui este 107,10 lei. Este un parfum potrivit pentru perioada asta calda, fiind o combinatie de fructe si flori care racoreste si mangaie simturile. Notele de varf sunt mandarina si flori de pepene galben, notele de mijloc sunt florale (trandafir si frezie), iar notele de baza sunt lemn de santal si radacina de oriz.

Tendre Folie este feminin si proaspat, are un aer usor sofisticat si-ti transmite o stare buna. Ma asteptam la un parfum mai simplu, insa a reusit sa ma surprinda placut. Are ceva placut in el, acel ceva care te face sa zambesti cand il porti. Rezistenta este medie si clar pot sa simt atunci cand il port ceva din rafinamentul parfumurilor frantuzesti.


Stiti parfumurile Charrier? Ati auzit pana acum de Laboratoarele Fiterman? Il gasiti pe Facebook daca vreti sa fiti la curent cu noutatile lor.

Trimiteți un comentariu