Gama Melascreen de la Ducray

21.6.18

Ducray este un brand cu o istorie mai veche de 80 de ani si are in portofoliu niste produse extrem de interesante. Nu am incercat foarte multe produse de la ei, insa cu cateva produse din gama Keracnyl l-am ajutat pe nepotul meu sa scape de inceputul de acnee de adolescent si asta m-a facut sa am incredere in produsele lor. 

Recent au lansat gama Melascreen care protejeaza pielea impotriva foto-imbatranirii si estompeaza petele solare. Am fost extrem de interesata de gama pentru ca m-au atras foarte tare ingredientele si am avut ocazia sa aflu mai multe despre produse la evenimentul de lansare. Gama contine sase produse, iar eu am folosit trei dintre ele in ultimele saptamani ca sa vad cum sunt si sa pot sa va povestesc si voua mai multe despre ele.


Light Cream Dry Touch  SPF50+ are o formula care imi place mult si o textura extrem de placuta. Este catifelata, se absoarbe imediat in piele si nu lasa pelicula alba, varianta light este pentru ten normal/ mixt si are si un efect matifiant (mai este o varianta Rich pentru ten uscat). Este o crema care pe langa protectia impotriva hiperpigmentarii cauzate de soare, pete maronii localizate si pete cauzate de varsta limiteaza aparitia si scade intensitatea culorii petelor maronii. Formula este extrem de buna si din cate am vazut la Farmacia Tei este in jur de 55 lei, chiar merita incercata.

Skin-Lightening Rich Cream SPF15 contine vitamina C si niacinamide si are o textura cremoasa, care hidrateaza extrem de bine pielea (exista si varianta Light pentru piele normala/ mixta). Ajuta la reducerea petelor maronii superficiale si a petelor maronii cauzate de varsta, are SPF15 si este o baza buna de machiaj. Imi place mult textura si cum se simte pe piele, nu incarca si reuseste sa faca ceea ce promite.

Depigmenting Intense Care este un tratament pentru ingrijirea intensiva impotriva petelor maronii, creat special pentru a imbunatati aspectul neplacut al petelor. Formula contine acid azelaic si acid glicolic si produsul poate fi aplicat atat pe fata, cat si pe zona decolteului. Se recomanda folosirea minim 3 luni pentru a vedea rezultate si chiar este un produs cu o formula eficienta.


Folositi produse Ducray? Stiti gama Melascreen?

Trimiteți un comentariu