De vorba ...

28.6.18


Am extrem de multe postari in minte, am incercat multe produse de care vreau sa va povestesc, insa ma aflu intr-o perioada in care imi lipseste energia. Ultimele saptamani au fost extrem de obositoare, lipsa somnului isi spune cuvantul si am decis ca e cel mai bine sa nu-mi fortez limitele si sa fac lucrurile exact asa cum simt. De aici si postarile mai putine pe blog si intarzierea cu care am raspuns mesajelor voastre.

Desi a fost o perioada grea, a venit cu multe lucruri frumoase de care eu m-am bucurat din plin si pe care am incercat sa le savurez si sa le traiesc asa cum mi-am dorit. M-am bucurat de lucruri mici, de acele momente care par neimportante, dar care fac diferenta si am incercat sa ma concentrez pe finalurile fericite, nu pe drumul anevoios de care a fost nevoie sa ajung acolo.

Sunt multe lucruri pe care as vrea sa le scriu, insa mi se par extrem de personale si ultimii ani m-au invatat sa fiu mult mai precauta cu informatiile pe care le fac publice si asta vine la pachet cu o anumita retinere din partea mea, retinere care nu imi place si care nu ma caracterizeaza, dar care cumva a devenit o necesitate. Sunt sigura ca intelegeti despre ce vorbesc.

Saptamana viitoare plec intr-o scurta vacanta si de-abia astept sa ma "rup" putin de tot ce inseamna Bucuresti si programul meu zilnic. Ceea ce voiam de fapt sa va spun este sa va bucurati de toate lucrurile alea marunte de care de cele mai multe ori uitam, sa faceti asa cum este mai bine pentru voi si sa nu uitati sa zambiti.

6 comentarii

  1. Exact la asta ma gandeam si eu, trebuie sa apreciem mai mult ceea ce avem, lucruri mai mari sau mai mici. Sa alocam timpul pe care il irosim gandindu-ne ce/cum/cand se va intampla, sa profitam de el si sa ne concetram pe ceea ce avem deja si sa ne bucuram ca avem si atata. Si sa ne bucuram de ele ACUM cu resursele pe care le avem. Cred ca am vrut sa scriu altceva, dar mi-a iesit un ditamai note to self! Vacanta placuta si deconectare totala!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai mare dreptate, lucrurile mici fac o diferenta enorma, iar bucuria se leaga, de cele mai multe ori,de ele. Vacanta minunata si relexanta sa ai !

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta incerc si eu sa fac in ultima vreme. Sa reinvat sa ma bucur de lucrurile mici. Sa ai o vacanta pe sufletul tau.

    RăspundețiȘtergere