Colectia Lasting Color Shock Neon Effect de la Pupa Milano

7.6.18

Pupa Milano a lansat deja noutatile pentru vara asta - si pe langa colectia Summer in L.A. de care o sa va povestesc in curand - mi-a atras atentia colectia Lasting Color Shock Neon Effect Nail Polish, o colectie ce contine 12 lacuri de unghii cu efect neon. Textura inovatoare are o concentratie foarte mare de pigmenti puri si fluorescenti, culorile sunt vibrante si nu au cum sa nu atraga atentia pe unghii, mai ales in combinatie cu o piele usor bronzata.


Eu am primit 6 din cele 12 nuante: 001 - Electric Blue, 002 - Foolish Yellow, 003 - Pop Green, 006 - Ultrasonic Orange, 009 - Exaggerated Pink si 012 - Crazy Ultra Violet si vi le-am aratat mai jos. Nuantele sunt excentrice, efectul neon este asa cum trebuie sa fie, oricare dintre culori purtata pe unghii este o declaratie care nu mai are nevoie de alte artificii. Finishul este unul luminos-stralucitor si doua straturi aplicate ofera o acoperire perfecta.
 
 001 - 002 - 003 - 006 - 009 - 012

Ambalajul este diferit fata de sticlele cu care ne-au obisnuit cei de la Pupa Milano si cred ca alegerea este extrem de inspirata pentru colectia asta. Ambalajul mat negru da o nota de eleganta care mie imi place mult, iar aplicatorul "fan brush" cu format plat, tip evantai cu 300 de fire si terminatie rotunjita este preferatul meu de la Pupa pentru ca asigura o aplicare usoara si o culoare uniforma. Lacurile de unghii de la Pupa Milano nu contin toluen, formaldehina, DBP (dibutilftalal) si camfor si nu au parabeni.


Cum vi se pare colectia asta neon? Purtati astfel de nuante pe unghii?

2 comentarii