3 produse Nivea rapide si eficiente

4.6.18

Ultima perioada a fost aglomerata si au fost multe momente cand timpul nu prea mi-a ajuns sa fac tot ce vreau si am cautat variante rapide astfel incat pielea mea sa nu resimta lipsa de timp si sa ii ofer ceea ce are nevoie. Nivea a scos in ultima perioada multe produse noi si astazi vreau sa va povestesc despre trei dintre ele pe care le-am tot folosit si care merita incercate.


Sunt sigura ca ati vazut noua gama Urban Detox ce contine doua creme si trei masti, gandite special pentru a lupta cu poluarea. Cremele nu am apucat sa le incerc, insa au o formula simpla cu acid hialuronic, antioxidanti si ceai verde, insa m-am "jucat" cu mastile. Sunt trei variante: Urban Detox Purify cu argila alba si extract activ de magnolie, Urban Detox Pore Refine cu o formula self-heating si Urban Detox Moisturise cu ceai verde si acid hialuronic. 

Varianta hidratanta cu ceai verde si acid hialuronic este cea pe care am folosit-o cel mai des si imi place la nebunie, este un produs rapid - e nevoie doar de un minut pentru a actiona si eficient - tenul ramane hidratat si luminos. Imi place s-o folosesc in diminetile cand tenul meu nu este in cea mai buna forma si are nevoie de un mic boost de energie si luminozitate.


Celelalte doua produse de care vreau sa va povestesc sunt din gama cu uleiuri pretioase, gama ce contine patru produse pentru corp si doua pentru maini, cu texturi lejere si parfum irezistibil. Lotiunea de corp si flori de portocal si ulei de avocado mi-a placut de la prima folosire si intind des mana dupa ea, e lejera, hidrateaza bine si lasa pielea catifelata si cu un miros extrem de placut, iar pretul este mai mult decat decent.

Crema de maini cu vanilie si ulei de migdale are o aroma extrem de placuta, se absorbe destul de repede in piele si pentru mainile mele fara prea mari probleme face o treaba foarte buna. Imi place mult forma asta noua a cremelor de maini si pretul (10 lei/ 100 ml) este chiar rezonabil. Mai e o varianta cu flori de cires si ulei de jojoba la fel de interesanta, dar eu tot la vanilie trag.


Ati incercat noile produse de la Nivea? Cum vi se par?

Trimiteți un comentariu