7 intr-o saptamana #170

17.6.18


Saptamana asta a fost tot grea si obositoare, dar am terminat-o zambind si asta e tot ce conteaza. M-am revazut cu un prieten vechi si m-a surprins cu un cadou care mi-a placut mult, mai ales ca a venit la pachet cu o poveste frumoasa. Am inceput sa folosesc cateva produse noi pentru unghii de la Orly si mi-am amintit de una din ojele mele preferate de la ei - Nite Owl - trebuie sa o caut sa vad daca am de unde s-o recumpar.

Am primit o surpriza interesanta de la Heidi - colectia Colors of Summer cu 3 arome in editie limitata: portocala si menta, zmeura si cocos. Nu le-am incercat inca, deci nu pot sa va spun cum sunt, dar pe www.neplictisitor.ro gasiti un concurs misto, asa ca daca poftiti la ciocolata puteti sa va inscrieti si sa castigati si niste premii frumoase.

Una dintre cele 2 pisicute ramase a plecat ieri spre noua ei casa si m-am bucurat mult ca am reusit sa ii gasesc o familie care s-o iubeasca si sa ii ofere o viata frumoasa. A mai ramas una singura, cea mai mica dintre ele, cea cu care eu am legat o legatura mai puternica. Am fost sigura ca ea va fi prima care isi va gasi familie pentru ca este o pisica extrem de frumoasa si inteligenta, dar n-a fost asa. Ii caut in continuare o familie pentru ca merita o viata frumoasa, asa ca faca auziti pe cineva care vrea un ghemotoc iubitor si jucaus puneti-ne in legatura.

Machiajul meu in ultima perioada este rapid si cat mai luminos, desi am avut si zile cand in afara de protectie solara nu am avut timp sa aplic altceva. Artdeco si Lumene sunt doua branduri care imi plac mult in perioada asta si tot folosesc produse de la ei, posibil sa mai iau pe viitor produse de la ei pentru ca imi plac si se potrivesc la fix cu gusturile mele din ultima vreme.

Mi-am cumparat cateva produse noi si o sa vi le arat zilele urmatoare intr-o postare, dar am dat si pe Elefant o comanda si mi-am cumparat cateva carti - au preturi extrem de bune in perioada asta, gasiti aici oferta. Sunt preturi bune si la cosmetice si produse de ingrijire, nu numai la carti. Cartile au fost alese instinctiv, nu am cautat informatii inainte, desi aveam pe lista mea imaginara alte carti pe care imi doream sa le citesc.

Sambata am primit o surpriza de la Staropramen si mi-au dat o idee buna, asa ca astazi am iesit la picnic. Am lenevit, am ascultat muzica, am citit, am ras, m-am detasat de toata nebunia din ultima perioada si mi-a prins tare bine. Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii

  1. Este tare frumoasa bratara , ti-am admirat-o si pe insta .Ma bucur ca doua dintre pisicute si-au gasit stapani .
    Saptamana mai buna iti doresc !
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere