Buretel de machiaj Cupio

13.6.18

Nu stiu cati ani au trecut de cand am pus prima data mana pe Beauty Blender, dar sunt multi ... l-am folosit cu mult timp inainte sa fie disponibil in Romania, am incercat si variante de la alte firme, dupa care l-am dat uitarii si am revenit la pensule pentru aplicarea fondului de ten. Pana acum vreo 2 saptamani cand am zis sa incerc buretelul roz de la Cupio primit in martie la Spring Beauty Event si de atunci l-am folosit in toate zilele cand m-am machiat. Il gasiti aici, vad ca mai e si o varianta portocalie, nu stiu care e diferenta intre cei doi.


Fondurile de ten pe care le folosesc in perioada asta sunt pe baza de apa, au acoperire mica si finish luminos, iar buretelul asta ma ajuta sa le aplic extrem de repede si imi place la nebunie ca pe ten arata ca si cum nu port nimic, ci doar am o piele sanatoasa cu o stralucire aparte. L-am incercat si pentru concealer si-mi place la fel de mult, mi se pare un produs extrem de reusit si eficient. Isi dubleaza dimensiunea atunci cand este udat, nu "suge" mult produs si ajuta la o aplicare rapida si cu efect natural.

In plus se curata usor (un aspect extrem de important pentru ca eu il spal la fiecare doua folosiri - pot folosi o singura parte la o aplicare si astfel nu e nevoie sa-l spal dupa fiecare folosire), materialul este exact ce trebuie pentru un astfel de produs, iar efectul pe ten este exact ceea ce caut eu - natural si o acoperire mica spre medie (se poate folosi pentru aplicarea mai multor straturi daca se doreste o acoperire mai mare).

Imi place la nebunie si ma bucur mult ca am redescoperit cu ocazia astia bureteii pentru aplicarea fondului de ten, in perioada asta calda este o metoda mult mai buna decat clasica pensula, iar efectul pe ten este natural si cu un aspect care imi place mult. Am incercat si Beauty Blenderul pe care il aveam si trebuie sa marturisesc ca imi place mai mult cel de la Cupio. Nu stiu cat va rezista, dar momentan ma bucur de el.


Folositi buretei pentru aplicarea machiajului? L-ati incercat pe acesta de la Cupio? Cum vi se pare?

4 comentarii

  1. Si eu folosesc buretelul Cupio, am folosit inaintea lui beauty blender si mie se pare mult mai fain cel de la Cupio, fondul de ten arata diafan pe ten, chiar daca eu folosesc o textura greoaie.Nota 10+ din partea mea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe acesta il folosesc zilnic din martie si inca arata foarte bine. Unt multumita de el, imi aplica produsele cremoase ireprosabil.

    RăspundețiȘtergere