Metalic si mat de la Golden Rose

5.6.18

Inainte sa ma apuc sa scriu m-am tot gandit daca v-am mai povestit pe blog despre produse de la Golden Rose si tind sa cred ca nu pentru ca in afara de oje nu imi amintesc sa fi incercat pana acum produsele lor de machiaj, desi sunt cateva care mi-au atras atentia de-a lungul timpului. Am primit cateva produse la Spring Beauty Event, insa nu am apucat sa le incerc, dar o s-o fac curand pentru ca se poarta trendul metalic.

Astazi vreau sa va povestesc despre cateva produse pe care le-am tot folosit in ultimele saptamani si care chiar cred ca merita incercate, mai ales ca au preturi extrem de bune. Produsele Golden Rose se pot comanda on-line de aici, iar pentru comenzile cu valoare mai mare de 100 lei ofera transport gratuit.


Soft & Matte Creamy LipColor este un ruj lichid cu finish mat lansat de curand de Golden Rose. Vine in 18 nuante si costa 30 lei, iar ceea ce m-a uimit este formula care contine ulei de jojoba si ulei de avocado si care reuseste sa ofere o acoperire mata care rezista, fara sa usuce vreun pic buzele. Senzatia pe buze este extrem de misto si confortabila, iar efectul este unul care imi place mult. Cele doua nuante pe care le-am folosit sunt 102 si 106 si daca va plac nuantele nude merita sa le incercati.

102 - 106 - 114
swatch: 102 si 106

Lacul de unghii Metal Metallic vine in 14 nuante si costa doar 10 lei pentru 6 ml. Eu am cumparat cateva nuante la un targ si am primit una si la evenimentul de care va ziceam la inceput si-mi plac la nebunie. Culorile de pe site nu reflecta realitatea, insa nuantele sunt de vis. Acoperire opaca, finish metalic si rezistenta extrem de buna - tot ce caut eu la un astfel de produs.

105 - 103

Folositi produse Golden Rose? Care sunt preferatele voastre? Ati incercat rujurile mate si lacurile metalice? Cum vi se par?

Trimiteți un comentariu