Produse noi la preturi bune

18.6.18

Saptamana trecuta mi-am cumparat cateva produse noi la preturi bune si, cum stiu ca va plac mult postarile de genul asta, am zis sa va arat ce si de unde am cumparat. Nici unul dintre produse nu a fost mai mult de 25 lei, ba chiar e si un produs pe care am dat putin peste 3 lei. Pe cat de mult imi place sa fac cumparaturi, pe atat de mult imi place si sa descopar preturi bune si astfel sa cumpar inteligent.


Nu am mai fost de foarte mult timp la Hello Free Z One Discount, dar am vazut pe pagina lor de Facebook un produs de la TRESemme pe care il vreau asa ca am ajuns intr-o seara la magazinul lor din Pantelimon. Mi s-a parut cam gol si nici nu am gasit ce cautam, dar n-am iesit cu mana goala. Mi-am luat patru produse pentru par: un sampon uscat Colab (am ales varianta Monaco Extreme Volume), un balsam spuma de la Pantene (a fost in jur de 9 lei, in magazine din cate stiu eu este mai mult decat dublu), o vopsea pentru par Simply Colour si un balsam Pure Colour din gama Hair Expertise de la L'Oreal.

Aveau multe produse noi de la Creighton si am fost extrem de tentata sa-mi iau exfoliantul pentru corp, dar pana la urma am pus in cos doar o crema de maine Vanilla & Macadamia (aroma mea preferata de la ei, nu mai stiu cate geluri de dus am consumat in ultimii 2-3 ani). Mi-au atras atentia niste sosete cu carbune si unt de shea, asa ca au ajuns si ele in cos.


Va spuneam ieri ca am dat o comanda pe Elefant sa-mi iau niste carti si mi-a atras atentia un set cu trei produse din gama Carbo Detox de la Bielenda. Contine 3 produse: crema de curatare 3 in 1, apa micelara si gel micelar de curatare si a fost numai 24,99 lei - il gasiti inca aici in caz ca va intereseaza. Formulele sunt curate, au doar parfum la finalul listei, insa fiind vorba de produse care se clatesc de pe ten este un aspect care nu are importanta.


Ultimele 2 produse le-am luat de pe Emag: o masca de curatare cu carbon de la Bielenda (inca o gasiti aici la 3,20 lei) si un spray hidratant cu SPF50 pentru ten de la Garnier (nu mai este disponibil pe site, insa l-am vazut aici la un pret si mai bun). Sprayul de la Garnier este extrem de interesant si este diferit fata de cel de la Bioderma pe care il am, daca vreti sa va povestesc mai multe spuneti-mi in comentarii.


Voi ce produse v-ati luat in ultima perioada?

5 comentarii

  1. Mi-am luat crema cu protectie solara La Roche Posay anthelios si noul serum de la Vichy , astea le-am luat de pe Farmacia tei . De pe Elefant mi-am luat uleiul cu particule stralucitoare de la Nuxe si un blush de la Guerlain pe care am dat vreo 60 ron !! Cum era sa-l las acolo ? :) + Atlasul frumusetii, tot de pe Elefant .
    Sa folosesti cu drag noutatile !
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au avut preturi bune la Guerlain, am vazut si eu. Mi-a ajuns azi si comanda de pe Cult Beauty cu Buxom. Sa le folosesti cu placere!

      Ștergere
    2. Am vazut , multumesc si tu la fel , te pup .
      (Anamaria)

      Ștergere
  2. Eu de la Bioderma cu spf 50 photoderm max am facut o mega iritatie papulo-pustuloasa. Acum am svr fluide si ma impac bine cu el. Machiajul nu se impaca foarte bine. Mi-ar placea sa stiu mai multe despre Garnier.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi plac mult produsele de la SVR, am avut si eu anul trecut doua produse cu protectie solara de la ei.

      Ștergere