Lanvin Modern Princess Eau Sensuelle

26.6.18

Lanvin este un brand cu care eu nu m-am intalnit de prea multe ori in viata si atunci cand am primit parfumul Modern Princess Eau Sensuelle am fost extrem de curioasa sa vad cum e si daca o sa imi placa sau nu. Parfumurile Lanvin se gasesc in exclusivitate in Kendra, in caz ca vreti sa le incercati si vreti sa vedeti cum sunt.

Modern Princess Eau Sensuelle este varianta moderna a parfumul Modern Princess lansat in anul 2016. Eau Sensuelle este o reinterpretare mai senzuala si mai intima a parfumului creat de Christophe Raynaud, care a lucrat si cu Guerlain pentru cateva parfumuri. Noua varianta se adreseaza femeii care este un spirit liber si care cauta aventura si senzatiile puternice.


Imi plac mult ambalajul si intreaga prezentare a parfumului. Carre Basset este cea care a creat sticla pentru Modern Princess, iar imaginea parfumului este modelul spaniol Steffy Argelich. Parfumul are o baza lemnoasa cu accente de mosc, iar notele de mijloc si de varf sunt o combinatie de piersici suculente si note florale de bujor si iasomie.

Este un parfum proaspat, floral, cu accente lemnoase care invaluie si transmite o stare extrem de misto. Mi se pare un parfum intim si senzual, extrem de rafinat si mi-a starnit interesul de la prima mirosire.  In general cand miros un parfum stiu exact in ce perioada a anului il pot purta, Modern Princess Eau Sensuelle este insa un parfum pe care il vad purtat in orice anotimp si chiar sunt extrem de curioasa sa vad cum se va simti pe piele pe o vreme mai rece. L-am purtat in ultima saptamana zilnic si asta spune multe despre el.


Cum vi se pare Modern Princess Eau Sensulle? L-ati incercat? Folositi vreun parfum de la Lanvin?

2 comentarii

  1. Cu siguranta nu este pentru mine, sunt alergica la iasomie :))) din pacate! Dar mi-a placut foarte mult sticluta si numele..cand am vazut poza pe insta ! Te pup !
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu, mereu ma gandesc la tine cand vad iasomie printre note. :)

      Ștergere