Cateva produse noi de la Buxom

25.6.18

Plumping Lip Cream de la Buxom e formula mea preferata pentru glosuri si v-am spus de multe ori despre ele pe blog, iar Cult Beauty e siteul meu preferat de cumparaturi cosmetice, asa ca n-am putut sa ratez oferta pe care au avut pentru produsele Buxom acum 2 saptamani, mai ales ca aveam si un voucher cu 15% reducere de la ultima comanda data pe site. Coletul a fost adus de posta direct acasa in cam 10 zile de la plasarea comenzii.


Oferta de care va spuneam a fost una din cele multe pe care le-am avut cei de la Cult Beauty cu ocazia aniversarii de 10 ani: la orice produs Buxom cumparat se oferea cadou un dou cu doua mini produse Buxom. Produsul pe care l-am ales eu este Divine Goddess Luminizer (Venus), o crema iluminatoare care nu are particule stralucitoare, dar da un glow superb pielii. Poate fi folosita ca baza de machiaj, se poate combina cu fondul de ten, poate fi folosita ca iluminator pe ten si chiar pe zona decolteului. Da o senzatie racoritoare si ofera pielii un aspect radios si sanatos, imi place mult de tot.


Cadoul oferit a fost exact pe gustul meu: o varianta mini Plumping Lip Cream in nuanta White Russian pe care imi doream de mult timp s-o incerc, dar n-am gasit-o in stoc cand am dat comanda pe site si un mini rimel (2 ml) Big Tease in nuanta Blackest Black. Ambele produse imi plac la nebunie si sunt perfecte pentru a fi luat in geanta sau in vacanta si intentionez sa le iau pe viitor in varianta full size. Produsele Buxom le gasiti aici daca va tenteaza.


Stiti produsele de la Buxom? Faceti cumparaturi pe Cult Beauty?

6 comentarii

  1. N-am auzit de niciunele, dar sa le folosesti cu placere!! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru mine Cult Beauty e mai tare decat Sephora iar din Romania imi place mai mult Douglas pentru ca au oferte mai bune dar tot CultBeauty ramane preferatul meu . M-am enervat putin ieri pe ei pentru ca nu stiam de politica lor cu Benefit ..tot ce am cumparat pana acum de la ei s-a putut livra.Am cam sarit calul in ultimeul timp in materie de cosmetice ! Mi-am luat paleta aia in forma de pisicuta de la Karl Lagerfeld de pe Douglas online desi am zis ca nu-mi mai iau palete!! E atat de frumoasa !
    Sa folosesti cu drag noutatile !
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E si siteul meu preferat, stii asta. Sa folosesti cu placere ce ti-ai luat. :)

      Ștergere
  3. Eu sunt intr-o relatie de lunga durata cu feelunique.com :)) Dar am sa arunc o privire si pe CultBeauty, poate ne potrivim!

    RăspundețiȘtergere