Arome noi de la Infinite Love

6.6.18

Parfumurile sunt una dintre placerile mele declarate si, desi nu ma consider o colectionara, am adunat de-a lungul timpului o multime de arome care imi fac viata mai frumoasa. V-am mai spus ca pentru mine parfumurile sunt stranse legate de emotii si raman in viata mea doar acele parfumuri care reusesc sa-mi starneasca sentimente si sa-mi transmita stari.

Gusturile mele s-au schimbat, asa cum e si normal, insa multe din preferintele mele sunt dictate si de ficatul meu care nu mai poate tolera arome extrem de puternice. Sunt parfumuri care inca imi plac si pe care le-am purtat multi ani si pe care acum nu le mai tolerez, desi inca imi apare un zambet pe buze cand ma gandesc la ele si la ce imi transmit.


Parfumurile Infinite Love nu sunt la prima aparitie pe blog si probabil nici la ultima, mi se par o alternativa extrem de buna atunci cand nu stam extrem de bine cu finantele, dar vrem sa ne bucuram de aroma care ne place. Cei de la Infinite Love au transport gratuit, iar la doua parfumuri cumparate ofera cadou si un recipient de tip Travalo. Au atat parfumuri pentru femei, cat si pentru barbati si vin in doua gramaje: 50 ml la 65 lei si 100 ml la 95 lei.


De data asta am ales un parfum care nu imi este deloc cunoscut si doua arome pe care le cunosc: K-090/ Verona (floral, inspirat de Amor Amor de la Cacharel), K-091/ Ibiza (floral, inspirat de Nina de la Nina Ricci) si K-114/ Cosenza (oriental, inspirat de Crystal Noir de la Versace). Daca ar fi sa povestesc in procente as zice ca parfumurile se apropie de cele de care sunt inspirate in proportie de 95-96%, insa ceea ce m-a mirat cu adevarat este rezistenta lor. Le-am simtim pe piele si dupa 12 ore in conditiile in care a fost extrem de cald si am transpirat destul de mult.

Verona si Ibiza sunt perfecte pentru perioada asta, sunt o combinatie de fructe si flori. Sunt racoroase si pline de viata si deja le-am purtat de multe ori. Cosenza este un parfum oriental, mai potrivit pentru toamna si seara, insa datorita faptului ca nu este atat de puternic precum Crystal Noir am reusit sa-l port in serile in care s-a simtit si vantul, ceea ce n-as putea face cu Crystal Noir, asa ca ma bucura mica diferenta dintre ele.


Ati incercat parfumurile lor? Cum vi se par?

P.S.: Urmariti maine pagina de Facebook pentru ca impreuna cu cei de la Infinite Love am pregatit o surpriza frumoasa pentru voi.

7 comentarii

  1. Numai lucruri bune am auzite despre Infinite Love.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cami draga, m-ai convins, mi-am comandat ceva de la ei, e pe drum :)
    Chiar sunt curioasa cum va fi, Omnia Crystalline e unul din preferatele mele, deci am termen de comparatie :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-am cumparat K194 (Omnia Crystalline) si sunt foarte incantata de achizitie. Eu am avut doar o mostra acum ceva ani si cred ca cel de la Infinte Love il reproduce extrem de bine dar as fi curioasa de parerea ta, ca posesoare de parfum original :)

      Ștergere
    2. Cris, voi reveni cu o părere cât de repede, doar să-mi ajungă și să-l testez :)

      Ștergere
    3. Cris, am revenit :)
      Pe pielea mea, seamănă cu originalul cam 90 % ceea ce e grozav. Ca detaliu: acum iau niște medicamente ce e posibil să-mi fi modificat și ph-ul pielii, deci e posibil ca asemănarea să fie și mai mare. A sosit frumos ambalat, am primit și o mostră cadou, acum mă duc să scotocesc pe site să văd ce mai au :)

      Ștergere
    4. Multumesc pentru feedback. Si pe mine m-au castigat de client, deja si eu sunt in cautare de alte "tentatii" :))
      O zi frumoasa!

      Ștergere