7 intr-o saptamana #169

10.6.18


A fost o saptamana extrem de grea si incarcata pentru mine, a venit cu niste evenimente neasteptate, care pe langa faptul ca m-au obosit fizic, au trezit si niste sentimente extrem de puternice in mine si asta e ceva ce trebuie sa rezolv in perioada urmatoare. Duminica trecuta cand a inceput sa ploua in Bucuresti cineva a abandonat 3 pui de pisica la mine in zona si de frica s-au cocotat intr-un copac unde au stat o noapte intreaga, dupa care 2 au disparut si nu am stiut ce s-a intamplat cu ei, iar dupa inca o zi am reusit sa ii prind pe toti 3 si am luat decizia sa ii iau in casa si sa incerc sa le gasesc familii, desi nu aveam spatiu.

Simt ca am facut ce mi-a spus sufletul, dar asta a facut lucrurile extrem de grele pentru ca spatiu fizic pentru alte animale nu am, pisicile mele nu i-au acceptat si a trebuit sa ii feresc si de catei, asa ca a trebuit sa jonglez cu timpul si cu spatiul, iar noptile au fost extrem de grele si nu prea am avut parte de somn. Ieri am reusit sa ii gases familie uneia dintre pisici (toate 3 sunt fetite), insa mai sunt 2 si in cea mai mare parte a timpului stau in cusca, ceea ce nu ma incanta deloc, insa macar e mai sigur decat pe strada. Pe Facebook am pus un anunt de adoptie si va multumesc pentru share, iar daca stiti pe cineva care isi doreste o pisicuta in Bucuresti aratati poza cu torcacioasele astea mici, chiar au nevoie de case noi.

Melkior a lansat vineri trei rujuri lichide cu finish metalic, iar eu am primit nuanta Glow la inceputul saptamanii. Nuanta imi place la nebunie si dintre cele 3 disponibile (le gasiti aici) este cea pe care as fi ales-o si eu. Produsul este mai scump decat ne-a obisnuit Melkior, insa senzatia pe buze este extrem de placuta si arata mai mult decat interesant, daca va place trendul asta metalic chiar merita incercate. Am primit si kitul de la Marie Claire si imi place mult continutul, mi se pare una dintre cele mai reusite cutii de pana acum.

Nu prea am avut timp pentru mine, iar diminetile au fost extrem de complicate, asa ca am apelat la cateva produse cu menta care sa-mi trezeasca simturile. Vara menta este una din aromele mele preferate, asa ca m-am bucurat de ea. Am reusit de cateva ori sa-mi fac cate o salata gustoasa si pe asta am reusit s-o prind si in poza. Joi am ajuns la un eveniment la Keiko, la invitatia celor de la Rowe, si am aflat mai multe despre Sculptor, un tratament pe care eu l-am incercat in urma cu cateva saptamani si de care vreau sa va povestesc mai multe zilele urmatoare.

Pe Facebook am lansat un concurs in colaborare cu cei de la Infinite Love si am 2 premii (un parfum la alegere de pe site - gasiti detalii aici) pentru 2 dintre voi. Daca va doriti un parfum nou astept comentariul vostru pe Facebook, iar daca aveti nevoie de inspiratie pentru a alege un parfum v-am povestit zilele trecute despre 3 arome noi pe care le-am incercat de la ei.

Sfarsitul de saptamana a venit cu cateva momente de "libertate", cu multe ganduri si sperante, dar si cu ultimul episod din Sense8, un serial de pe Netflix care mi-a placut mult si de care v-am mai spus pe blog. Saptamana voastra cum a fost?

4 comentarii

  1. Saptamana a fost grea,insa week-end-ul stresant. 😥

    RăspundețiȘtergere
  2. A fost o saptamana foarte obositoare pentru ca am avut probleme cu somnul si nu mi-am revenit , vremea asta cu furtuni si caldura ma enerveaza maxim .
    Pisicutele foarte simpatice , sper sa le gasesti cat mai repede stapani .Si mie imi place menta vara, chiar eram curioasa de sprayul ala de la The Body shop .
    Sa avem o saptamana mult mai buna, te imbratisez !
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere