7 intr-o saptamana #168

3.6.18


M-am gandit cum sa incep postarea asta, dar nu am avut nici o idee buna. A fost o saptamana frumoasa, dar cu multe momente ciudate. Am renuntat la niste lucruri, am inceput altele, am scapat de o problema care nu-mi dadea pace de ceva vreme, am luat niste decizii legate de perioada urmatoare, daca ar fi sa trag o concluzie as zice ca am inchis niste lucruri ca sa pot incepe altele si sunt nerabdatoare sa vad unde duce drumul asta.

Am ajuns saptamana asta de cateva ori in parc, fie sa ma plimb, fie sa citesc si mi-a prins tare bine. M-am "jucat" cu niste produse de la Essence si chiar vreau sa va povestesc despre cateva dintre ele pentru ca merita - aici gasiti produse Essence la preturi mici. Cei de la B.U. au lansat cu ocazia lansarii gamei Passion o campanie extrem de interesanta care se termina astazi, gasiti mai multe detalii pe pagina lor de Facebook daca vreti sa participati.

Mi-a ajuns comanda de pe Cult Beauty, mi-am luat la oferta un lip topper de la Jouer si pentru ca la acel moment aveau transport gratuit pentru produsele The Ordinary am luat tonerul cu acid glicolic despre care am auzit multe pareri bune - daca as fi platit transportul ajungeam la aceeasi suma, asa ca am preferat sa iau un produs si sa mai dau o sansa acestui brand. Cult Beauty aniverseaza 10 ani si la cumparaturi de 170 lire ofera cadou un goodie bag cu 10 produse in valoare de peste 240 lire - gasiti oferta aici, mi se pare extrem de misto, insa eu am alte cheltuieli urgente, nu am fonduri pentru asta.

De cand e atat de cald salatele sunt iar mancarea principala in casa, asa ca intr-una din seri am facut rapid una cu quinoa, orez brun si ce legume aveam prin casa si ne-a placut mult. Avantajul este ca poti sa faci o cantitate mai mare si rezista 2 zile fara probleme in frigider. Voi ce mancati in perioada asta? Eu de cateva ori ma duc la cumparaturi iau legume si fructe, in rest nu ma tenteaza nimic.

Sfarsitul de saptamana a venit cu multa relaxare, mai multe ore de somn, primbari in aer liber, dar si cateva cumparaturi. Saptamana voastra cum a fost? Cum v-a prins prima zi de vara? Ce planuri aveti pentru perioada urmatoare?

3 comentarii

  1. Cult Beauty tot timpul are promotii bune, eu mi-am luat paleta de la Huda Beauty in ultima comanda .Imi place mult prima poza . Essence devine din ce in ce mai interesant , imi plac si mie produsele lor, acum sunt tentata de noul fond de ten de la ei .
    O saptamana frumoasa sa ai !
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu vreau sa incerc un fond de ten de la Essence. Pana la urma am dat alta comanda la oferta aia cu Buxom. Tu ce ai facut? :)

      Ștergere
    2. Eu mi-am luat paleta de la Huda Beauty chiar inainte de oferta asta, asa ca mi-am pus pofta-n cui !! :))
      (Anamaria)

      Ștergere