3 produse pentru par de la Douglas

19.6.18

In urma cu cateva saptamana am primit de la Douglas cateva produse noi pentru par si le-am dus direct in baie pentru ca mi-au starnit curiozitatea. Produsele marca proprie Douglas sunt extrem de interesante si eu folosesc cateva produse de machiaj si pentru ten de care v-am si povestit pe blog. Multe dintre produse se gasesc si in varianta travel size, asa ca daca aveti programata vreo vacanta gasiti la Douglas multe produse in format mini.


Deep Detox Purifying Scrub cu moringa si extract de ceai verde curata intens parul si exfoliaza usor scalpul in timp ce regleaza productia de sebum. Formula nu contine silicon si este imbogatita cu antioxidanti pentru a proteja parul de influentele nocive ale mediului. Este un produs extrem de interesant cu o textura groasa ca a unui exfoliant de corp si eu am ridicat din sprancene inainte sa-l folosesc. M-am gandit ca va fi extrem de greu sa-l curat din parul meu des si ondulat. La o prima clatire am simtit ca nu am reusit sa-l curat cu totul din par, insa dupa samponare parul a ramas curat si mi-a placut efectul la radacina.

Ultimate Shine Rinsing Vinegar face parte din gama pentru stralucire si contine un amestec de extract de mango si otet din fructe rosii, combinatie ce reda prospetimea si stralucirea parului. Se pulverizeaza pe parul umed dupa care sa clateste parul normal, pe parul meu negru chiar am vazut o stralucire care mi-a placut, insa am simtit si ca mi-a asprit putin parul.


Curl Shaping Spray din gama Wonderful Curls este imbogatit cu extras de hibiscus si cocos, iar ceea ce spune ca face este sa hidrateze si defineasca buclele. A fost primul produs pe care l-am incercat din cele trei si mi-a placut volumul si modul in care buclele mele aratau, insa au venit la pachet si cu un par aspru in care nu prea mai puteam sa bag mana. Efectul lui mi s-a parut mai degraba cel al lui spray de texturare cu sare de mare, look pe care il prefer uneori, dar care necesita ceva atentie mai ales in cazul meu, avand un par atat de des si lung.


Ati incercat produsele din gama pentru par de la Douglas? Cum vi se par?

2 comentarii