Selfie by Gelish & Morgan Taylor

17.6.17


Miercuri dimineata am fost la Mozzafiato Ristorante & Bar pentru lansarea colectiei Selfie, rezultata in urma colaborarii dintre Gelish si Morgan Taylor. La eveniment au fost prezente ambasadoarele brandului Morgan Taylor, Morgan Haile si Taylor Daniel, care ne-au vorbit despre implicarea lor in colectiile lansate si despre colaborarile pe care le au cu diverse celebritati de la Hollywood: Lady Gaga, Katy Perry, Kim Kardashian, Rihanna, Gigi Hadid si multe alte nume cu greutate.
 
Morgan Taylor este un brand extrem de cunoscut, care a colaborat la multe dintre proiectele Disney, colectiile Cinderella si Beauty & The Beast sunt doar cateva dintre cele pe care si-au pus semnatura. De asemenea brandul Morgan Taylor este present la Fashion Weeks, printre colaborarile lor numarandu-se Creatures Of The Wind, Monique Lhuillier, Sally LaPointe, SUNO, Tanya Taylor, dar si alte nume din industria modei.
 
Colectia Selfie lansata pentru vara asta contine sase nuante superbe: All About The Pout, Me Myself-ie and I, Pretty As A Pink-ture, Woke Up This Way, Best Face Forward si No Filter Needed, care n-au cum sa nu-ti aduca un zambet pe buze. Culorile gandite pentru o vara vesela si plina de distractie se gasesc atat in varianta clasica de oja de la Morgan Taylor, cat si in varianta Gelish, Am profitat de ocazie si m-am uitat la multe nuante de la Morgan Taylor si am vazut cateva care mi-au facut inima sa bata mai tare, sunt sigura ca o sa ma mai vedeti vorbind despre ojele lor pentru ca am trecut cateva nuante pe lista de dorinte.
 
Evenimentul organizat de cei de la Topline a fost ocazia perfecta sa aflam mai multe despre Top ine Nails & Makeup Expert, un beauty lounge gandit ca un beauty shop ce ofera servicii variate, la preturi accesibile. Cele 3 branduri prezente in cadrul Nails & Makeup Expert sunt Gelish, CND si Kryolan, iar preturile sunt extrem de bune (machiaj si manichiura cu mai putin de 100 lei). Fie ca aveti 30 minute la dispozitie si va doriti un machiaj natural si o manichiura express, fie ca aveti timp pentru un rasfat mai lung si va doriti ceva mai deosebit, se gaseste o solutie pentru fiecare cerinta - cam asta au vrut sa aduca pe piata profesionistii de la Top Line Nails & Makeup Expert.
 
Care nuanta din colectia Selfie va place cel mai mult? Eu cred ca as alege Best Face Forward ca preferata mea, desi si celelalte imi plac mult.

6 comentarii