Pure Stem de la Green Lab

26.6.17

Despre Green Lab si gama lor de produse de ingrijire, Pure Stem, nu stiam nimic in momentul in care am primit propunerea de a incerca produsele, asa ca am cautat informatii sa vad cine sunt si ce produse au, dar mai ales ce ingrediente au produsele. Mi-a placut mult ce-am gasit, asa ca am spus da si am folosit produsele in ultimele doua luni ca sa va pot povesti si voua mai multe despre ele.
 
Nu stiu daca ati vazut sau nu produsele pana acum sau daca ati auzit macar de ele, dar cred ca o sa auzim de acest brand de acum inainte pentru ca au preturi foarte bune (demachiantul este 26 lei, iar cremele 48 si 49 lei, le puteti comanda direct de aici) si se vede ca au gandit atat produsele, cat si ambalajele. Formulele sunt extrem de curate si pline de ingrediente benefice pentru piele, singurul lucru pe care l-as schimba este prezenta parfumului, insa tinand cont ca la creme este ultimul ingredient, iar la demachiant pe finalul listei, nu mi s-a parut un capat de lume si nici nu am avut vreo problema cu asta.


Laptele demachiant cu ulei din samburi de struguri, alantoina, unt de cacao, unt de shea si vitamina E are o textura cremoasa si mi-a placut de la prima folosire. Este foarte bland si senzatia pe piele este una extrem de placuta. Reuseste sa curete tenul eficient, fara sa-l usuce si-l vad potrivit pentru orice tip de ten. De cate ori l-am folosit mi-am simtit tenul neted si catifelat si este exact ceea ce caut la un astfel de produs.


Atat crema de zi, cat si crema de noapte vin in ambalaje cu sistem AirLess si asta m-a incantat in mod deosebit, v-am spus de atatea ori pe blog parerea mea despre ambalajele de tip borcan. Formulele sunt extrem de curate, combinatia de celule stem vegetale PhytoCellTec Alp Rose si resveratrol, alantoina, ulei din samburi de struguri si vitamina E ii ofera pielii un puternic efect antioxidant si o ajuta sa se mentine ferma, tanara si sanatoasa.
 
Diferenta majora intre cele doua este faptul ca cea de zi are si SPF15, lucru care nu poate decat sa ma bucure pentru ca orice mareste protectia solara nu poate fi decat bun (n-o sa insist acum pe aplicarea in straturi a protectiei solare, am mai facut-o cu alte ocazii). Textura este usoara si intra imediat in piele si dupa ce le-am folosit timp de cateva saptamani pot sa va spun fara sa ezit ca sunt mult mai bune decat alte creme de pe piata cu preturi mult mai mari si daca vreti sa incercati ceva nou merita sa aruncati o privire pe siteul lor.


Pentru ca atunci cand descopar ceva interesant imi place sa impart cu voi am discutat cu cei de la Green Lab sa oferim cele trei produse uneia dintre voi. Tot ce aveti de facut este sa lasati un comentariu la aceasta postare si sa ne spuneti daca ati auzit pana acum de produsele Pure Stem si ce alte produse ati vrea sa mai vedeti in gama lor. Aveti la dispozitie o saptamana sa va inscrieti si weekendul viitor o sa anunt norocoasa printr-un update la aceasta postare (in cazul in care obisnuiti sa lasati comentarii anonime nu uitati sa lasati o adresa de email la finalul comentariului astfel incat sa va pot identifica daca norocul tine cu voi). Bafta!

Later edit: castigatoarea este LOTUSULL. Felicitari, astept mail cu datele tale.

25 de comentarii

  1. In ultimele doua luni am vazut aceasta gama destul de frecvent pe net. Mi-am achizitionat si eu demachiantul. Cat mai multe produse pentru curatarea tenului

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici eu nu am auzit de aceste produse pana acum, dar m-ai facut curioasa :D Mi-ar placea sa vad in gama lor si masti de fata :)
    Adina (adina.cpcn@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca am auzit tot asa pe FB in ceva postare despre aceste produse sia as vrea sa vad in gama lor ceva pentru pistrui.
    Email valichertesi@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am auzit pana acum de produsele Pure Stem. Deodorantele antiperspirante și eventual un BB Cream ar fi ceea ce mi-aș dori sa mai vad în gama lor de produse. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am auzit pana acum de ei dar m-ati facut curioasa. Ma interesez...mai multe produse pentru tratarea tenului joitalina@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am auzit de aceste produse și sunt curioasa sa le incerc. Ar fi bine daca ar introduce și variante de măști de față.
    EMail: catalina.iosub@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am auzit de aceste produse și sunt curioasa sa le incerc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu nu am auzit pana acum de produsele Pure Stem, mi-ar placea sa mai aiba in gama o apa micelara, un tratament pentru ten sub forma de ser, o crema de maini.

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna!

    Nu am auzit de aceste produse insa le voi studia site ul. Ceea ce eu caut in disperare mai ales vara, sunt cremele cu protectie solara cat mai mare. Inca n-am gasit-o pe aceea care mi se potriveasca perfect.

    Zi cu bucurie!

    danasavin1@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  10. Am mai vazut in ultimul timp recenzii despre Pure Stem,nu am folosit,dar as fi curioasa sa le incerc.Mi-ar placea sa vad niste masti pentru tenul matur.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am auzit de acest brand, mi-ar plăcea sa găsesc produse ptr curățarea tenului, în locul sapunului.
    gantoialina@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu am auzit despre Green Lab pana acum, ma bucur ca ne faci "cunostinta" cu tot felul de branduri si produse interesante. Sunt foarte interesata de astfel de produse cu ingrediente curate si benefice pt ten. Mi-ar placea sa se regaseasca in gama lor si o crema sau un gel pt zona ochilor si un toner facial. 😊

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am auzit până acum de aceste produse, par foarte faine. Vara asta îmi priesc serurile și n-am observat să aibă în portofoliu așa ceva, deci ar fi o sugestie :)
    În rest, forța fie cu mine, forța aia câștigătoare, evident :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu am auzit de aceste produse dar mi-ar placea sa le incerc.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu am auzit de produsele lor si as dori sa regasesc un scrub de fata enachenicoleta11@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu am auzit de aceste produse dar sunt curioasa sa le incerc :) mail: allinatrandafir96@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  17. As dori sa le testez. email danadragomir82@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu am auzit pana acum de aceste produse, dar mi-ar starnit curiozitatea:) deeadeya22@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  19. Am mai auzit de acest brand prin intermediul internetului, stiu ca sunt de la mine din Timisoara (yuhuu!) si as vrea sa mai vad la ei alte produse complementare pentru ingrijirea tenului, de exemplu masti, scrub-uri, serum-uri. Imi place mult conceptul lor, ingrediente bune inovative, celule stem vegetale, ambalaje super faine.
    Multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu am auzit până acum, dar aș vrea să le incerc. Produse pentru curățarea tenului

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu am auzit, dar aș vrea să le incerc. Produse de curatare

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu am auzit dar mi ar placea sa le incerc si mi ar placea sa incerc daca au si produse make up.adresa mail marcu.mihaela90@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  23. In ultima perioada am auzit multipare aceste produse ! As crea sa vad in gama lor produse pentru pete !

    RăspundețiȘtergere
  24. Am auzit de aceste produse si as crea sa vad in gama lor mai multe produse de curatare .

    RăspundețiȘtergere
  25. Am auzit despre aceste produse şi in gama lor as crea produse pt depigmentarea petelor / pistruilor .

    RăspundețiȘtergere