B.U. Absolute Me

28.6.17

Campania #AbsoluteMeStories a celor de la B.U. a ajuns la final si sunt sigura ca multe dintre voi ati profitat si v-ati spus povestea despre feminitatea absoluta pe siteul campaniei. Campania a fost una frumoasa, care mie mi-a placut mult, insa nu despre asta vreau sa va povestesc astazi, ci despre produsele Absolute Me care au fost lansate la inceputul acestei campanii.
 
V-am mai spus si alta data pe blog ca pentru mine B.U. nu este o asociere cu adolescenta mea, asa cum stiu ca este pentru multe dintre voi. Eu am "intrat" in lumea parfumurilor de la o varsta destul de frageda si am avut ocazia sa intru in contact cu parfumuri deosebite inca de mica, de-abia in ultimii ani am avut contact cu produsele B.U. si desi cateva dintre ele mi s-au parut interesante, pana acum n-am gasit unul cu care sa ma identific. Insa lucrurile s-au schimbat cand am mirosit Absolute Me si de-asta am si vrut sa va povestesc despre el - e primul parfum B.U. pe care il simt.


Absolute Me este un parfum fructat-lemnos, cu accente florale, un parfum care combina foarte bine senzualitatea cu modernitatea. Alegerea ambalajului mi se pare foarte inspirata, combinatia alb-negru cu accente de roz-pudrat si elemente florale este ca o invitatie de a descoperi un parfum care are personalitate. Pe langa apa de toaleta la 50 ml, in gama se gasesc si un Natural Spray la 75 ml si un Deo Body Spray la 150 ml, iar preturile banuiesc ca stiti deja ca sunt rezonabile - intre 11 si 45 lei.
 
Notele de varf sunt fructate: mandarina, mar crocant si para coapta, notele de mijloc sunt florale: violete, frezii si lemn neted de santal, iar bazele de baza sunt: caramel, mosc si ambra. Rezultatul este un parfum dulce, dar nu gretos, echilibrat extrem de frumos de notele fructate si florale, dar care are si profunzime datorita notelor lemnoase si pudrate. Pe mine m-a surprins si la toamna cred ca va fi unul din parfumurile care ma va face des sa zambesc.


L-ati incercat? Cum vi se pare? V-ati inscris la campania #AbsoluteMeStories?

7 comentarii

  1. Nu am mai incercat de foarte multa vreme asemenea produse B.U., am doar un gel de dus de la ei. Totusi, nu-mi amintesc sa ma fi atasat si eu de vreun produs de la ei, mama mai folosea un deodorant de la ei care ii placea la acea vreme.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci nu sunt singura care n-a avut o relatie apropiata cu B.U. in trecut. :)

      Ștergere
    2. nu esti singura; desi poate ca la mine ar fi fost mai de asteptat, fiind nascuta la vreo 2 ani dupa Revolutie, deci le-am cam prins produsele prin adolescenta

      Ștergere
  2. suna super bine! mereu m-au placut toate variantele de B.U

    RăspundețiȘtergere