Se poate si asa (23)

30.6.17

M-am gandit ca ultima zi din luna este cea mai indicata sa va povestesc despre produsele pe care le-am consumat in ultima perioada, asa ca m-am pus pe treaba si am facut pozele care cereau cu disperare sa fie facute (am reusit sa rup doua pungi de hartie si sa adun ambalajele de cateva ori de pe jos de cand tot zic ca fac pozele). Ma declar incantata de cantitatea de produse pe care am reusit s-o dau gata in ultimele doua luni.


Pentru par am terminat doua masti full size (de care v-am povestit recent intr-o postare), dar si cateva plicuri cu o alta masca de la TRESemme care imi place mult - daca o mai gasiti la Hello Free Z One Discount chiar va recomand s-o incercati. De vopsit m-am vopsit tot cu Natural Colors de la Palette (inca mai am cateva cutii de cand am prins-o la oferta in DM la un super pret), asa ca tot cutia asta o vedeti ca si in ultima postare de genul asta (am folosit mai multe, dar nu avea sens sa pastrez cutii goale doar ca sa iasa la numar). Am terminat balsamul Cherish My Colour de la VO5 (si de el v-am povestit in postarea cu produsele preferate pentru par), dar si un balsam de la Enliven care zacea de mult prin baie (pe asta l-am folosit pentru pensule).


La capitolul deodorante o sa va surprind sigur dupa perioade lungi cand nu v-am aratat decat Powder Touch de la Nivea. Am vrut sa incerc si altceva, asa ca am tot experimentat - deodorantul de la Mitchum imi place cum miroase si face o treaba buna, insa axila mea nu-l tolereaza bine si la fel mi s-a intamplat si cu cel de la Sanex, din pacate. Vaseline Aloe Sensitive si B.U. in action Active Release mi-au placut si probabil ca o sa le mai iau pe viitor, iar de Powder Touch de la Nivea nu va mai spun nimic - am facut-o de multe ori pana acum.


Am reusit sa scap si de cateva produse din baie: doua peelinguri de dus de la Balea, doua geluri de ras tot de la Balea, un exfoliant de maini de la Yves Rocher, un exfoliant de corp cu magneziu de la Life-Flo (l-am mai avut in trecut, mi se pare extrem de bun cand muschii sunt tensionati), un exfoliant de picioare de la Bottega Verde (gasiti aici toata gama - v-am povestit si pe blog despre cateva dintre produse, mie imi plac mult), un alt exfoliant pentru corp de la Babor si un gel de dus cu ciocolata de la Palmolive. Singurul produs pe care nu l-as cumpara este cel de la Babor, Body Peeling Cream din gama Body Line Thermal, nu mi s-a parut ceva deosebit la el ca sa merite pretul pe care il are.


Demachiatul bifazic de la Bielenda mi-a placut mult si l-am laudat pe blog cand l-am descoperit (il gasiti aici si aici), am terminat un lapte demachiant de la Bioten, dar si cateva produse de curatare pentru ten: un gel de la Yves Rocher, un alt produs de la Pai si un ulei (in varianta travel size) de la Sensai. Am terminat si exfoliantul cu ceai verde de la Teology de care v-am povestit mai multe pe blog de curand, mi-a placut mult si poate o sa ma mai rasfat cu el pe viitor.


Clinical 1% Retinol Treatment de la Paula's Choice (il gasiti aici) este produsul care nu cred ca-mi va lipsi vreodata, este in topul preferintelor mele, asa ca mi-am luat deja altul - va recomand sa incepeti cu varianta mica ca sa vedeti ce poate face. Sau sa incercati 1% Retinol Booster - eu le-am folosit in paralel o perioada, asa ca le-am dat gata pe amandoua.
 
Lotiunea tonica cu acid lactic, vitamina B5 si acid hialuronic de la Bielenda as recumpara-o daca nu ar avea parfum in lista de ingrediente. Vitamin C Serum de la InstaNatural mi-a placut mult mai mult prima data cand l-am avut - am impresia ca au schimbat si formula cand au schimbat ambalajele, asa ca n-o sa-l mai iau; produsele InstaNatural le gasiti aici. Despre Hydrating Eye Cream de la Derma E v-am povestit intr-o postare separata, asa ca n-o sa insist, la fel si despre City Smart din gama Prevage de la Elizabeth Arden (ramane produsul meu preferat cu protectie solara 50 din tot ce-am incercat de-a lungul timpului, asa ca folosesc deja unul nou).


Nu am pastrat toate ambalajele de la mastile pe care le-am folosit in ultimele saptamani, ci doar cateva ca sa va faceti o idee. Despre unele v-am povestit pe blog, despre altele nu. Cele pe care le-as recumpara (si am facut asta deja) sunt cele de la StarSkin si Teaology. Cele de la Pupa si Garnier mi-au placut si le-as lua daca as gasi oferte bune, iar daca vad pe undeva Nut Oil Masque de la Montagne Jeunesse/ 7th Heaven sigur imi fac stoc. Mi-a placut la nebunie masca, insa nu-mi amintesc de unde am luat-o - la noi nu am vazut-o, sper ca se mai produce pentru ca mi-a placut la nebunie.


Am reusit sa termin si cateva produse de machiaj si ma bucur mult, mi se pare ca niciodata nu reusesc sa termin produse de machiaj. Rimelul Definicils de la Lancôme este preferatul meu si l-am laudat de multe ori pe blog, insa imi place mult si Devil Eyes de la Douglas si este mult mai accesibil. Cele doua fonduri de ten pe care am reusit sa le termin sunt de la Korres (Ginger & Vitamins Foundation, un fond de ten usor, pe baza de apa, perfect pentru perioada asta - mai am unul in sertar, atat de mult mi-a placut) si Bottega Verde (il gasiti aici, mi-a placut mult, v-am si povestit de el pe blog, o sa-l recumpar candva). Ultimul produs terminat este pudra mea preferata din toate timpurile - Loose Setting Powder (nuanta Translucent) - de la Laura Mercier, pe care am avut-o de cateva ori de-a lungul timpului. Nu stiu daca o s-o cumpar din nou in curand pentru ca am altele pe care vreau sa le termin, dar candva sigur ne vom intalni din nou.


Voi ce produse ati reusit sa terminati in ultimele saptamani? Avem ceva preferinte comune?

9 comentarii

  1. Ai deatule produse terminate si tu, o sa postez si eu in curand produsele terminate :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si am mai terminat si altele in ultimele zile, ceea ce nu poate decat sa ma bucure. :)

      Ștergere
  2. Buna Camelia, cate produse ai terminat 😍. Imi plac mult produsele Balea, au un miros atat de placut, mastile Garnier sunt preferatele mele, iar gelul de dus Palmolive cu ciocolata e acum la baie si miroase divin.
    Weekend frumos 😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt pusa pe treaba, am o multime de produse incepute si e cazul sa fac ceva in privinta asta. Duminica frumoasa (si racoroasa daca e posibil)!

      Ștergere
  3. Eu in continuare sunt curioasa de produsele PAI, Poate faci vreodata un giveaway si poate ma loveste norocul :))In rest numai produse faine, nu ma asteptam la altceva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca o sa mai vezi Pai curand la mine, ma tenteaza atatea altele ...

      Ștergere
  4. Trebuie să încerc și eu bifazicul Bielenda, micelara lor roz mi-a plăcut foarte mult, aproape am terminat-o. Eu când am dat gata gelul de duș Palmolive cu ciocolată ziceam că nu-l recumpăr prea curând, că am prea multe altele, iar în vreo două săptămâni am adus un tub nou în baie. :)) Trebuia să știu că e acolo!
    Sunt și eu happy că am reușit să termin iar câte ceva de makeup, am dat gata vreo 3-4 chestii luna trecută.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa-ti placa sigur, eu ti-am zis ca micelara e chiar misto. Eu tocmai l-am terminat pe cel cu menta de la Palmolive si ma gandesc serios sa-l iau din nou, in perioada asta menta e preferata mea. :)

      Ștergere
  5. Eu mai des termin produse de machiaj decat cele de ingrijire (excluzand produsele pentru demachiere). Sunt in cautarea unui noi rimel si cred ca voi incerca si eu Devil Eyes, am auzit destul de multe lucruri bune despre el.

    RăspundețiȘtergere