Noutati de la Weleda

3.6.17

Weleda a implinit de curand 7 ani in Romania si cu ocazia asta au lansat o noua platforma online www.weleda.com.ro si au si doua game noi de produse, perfecte pentru perioada de vacanta: balsamuri colorate pentru buze si deodorante roll-on. Am fost la evenimentul de lansare si am aflat mai multe despre istoria brandului si despre conceptul lor privind frumusetea naturala si mentinerea acesteia cu produse de ingrijire sanatoase si potrivite pentru stilul nostru de viata.
 
Balsamurile colorate de buze se adapteaza perfect trendului "less is more" pe care l-am tot vazut in ultima perioada in ceea ce priveste machiajul - se prefera naturaletea si cele trei nuante (Nude, Rose si Berry Red) exact asta ofera: hidratare si o culoare discreta. Balsamurile de buze contin ingrediente vegetale pure: unt de shea bio, ceara din seminte de floarea soarelui, ulei de jojoba, ulei de ricin si ulei de masline.
 
Nu contin parfum sau conservanti sintetici si nu sunt testate pe animale (la fel ca in cazul celorlalte produse Weleda). Aroma este una discreta de trandafiri si vanilie, iar senzatia pe buze este una placuta care rasfata buzele. Nuantele nu sunt puternice si pot fi purtate separat, dar si combinate. Ambajalul este practic si usor de luat in geanta/ bagaj.


Cealalta noutate o reprezinta deodorantele roll-on fara saruri de zirconiu sau aluminiu si fara parabeni. Formula este pe baza de distilat de capsuni si de extract organic de radacina de lemn dulce. Deodorantele sunt parfumate cu uleiuri esentiale pure, insa au in formula si alcool (pe langa uleiurile esentiale), asa ca tineti cont de asta daca stiti ca pielea voastra reactioneaza la astfel de ingrediente.
 
Se gasesc in trei variante: cu citrice (pe baza de uleiuri esentiale naturale de lamaie, portocala amara si verbina exotica), cu rodie (cu parfum senzual si exotic de portocala, davana, vanilie si extract de radacina de lemn dulce si alun) si varianta Men (cu parfum masculin si note lemnoase de verbina, rozmarin si ulei esential de vetiver). Nu am apucat inca sa il si incerc pe cel pe care l-am primit, asa ca nu stiu daca chiar protejeaza 24 de ore asa cum spun cei de la Weleda, insa o sa il incerc sa vad cum e.


Stiti produsele Weleda? Le folositi? Va plac?

Trimiteți un comentariu