7 intr-o saptamana #122

25.6.17

 
Luni am avut o zi care mi-a pus la incercare toata rabdarea (pe care recunosc ca nu o am), a trebuit sa dau o multime de telefoane, sa rezolv o gramada de lucruri care nu ar fi trebuit sa existe si tot asa. Am furat cateva clipe si m-am bucurat de aer curat si de cer, cat sa ma umplu de energie si sa-mi vad de treaba. Marti am avut treaba in Mega Mall si n-am putut sa nu intru la Parfois cand am vazut ca au reduceri de 50%, am avut noroc si am gasit la un pret extrem de bun o bratara pe care pusesem ochii cu cateva saptamani in urma (mi-a ramas gandul si la un ghiozdan gri, dar nu aveam buget pentru el).
 
Miercuri am ajuns la a doua editie a evenimentului World of Instagram, o sa va povestesc mai multe despre asta zilele urmatoare si am descoperit un nou brand, Thesis, adus in Romania de Organic Gate. Intr-una dintre pauze m-am "jucat" cu cateva produse de la ei, in poza v-am aratat scruburile pentru corp, mi-a placut mult ambalajul produselor, dar nici denumirile produselor nu mi-au displacut, ba chiar mi-au starnit curiozitatea.
 
Nu stiu cum va descurcati voi cu caldurile din perioada asta, insa eu cu greu reusesc sa inghit ceva, asa ca incerc sa inventez chestii reci si gustoase - conceptul de salad bowl imi place, asa ca intr-una dintre zile am facut unul cu salata, morcovi, rosii cherry, masline, germeni de ceapa rosie, masline si niste falafel pe care il aveam in frigider. Am incercat sa ma bucur de fructele din perioada asta si am luat de cateva ori mure si zmeura.
 
Nu v-am mai aratat-o de ceva vreme pe Leia si am zis ca e momentul sa schimb asta, desi a fost destul de greu s-o prind intr-o poza pentru ca e in miscare mereu. Cred ca in perioada asta a implinit un an, plecand de la premiza ca avea in jur de 2 luni cand am gasit-o eu, asa ca nu e mai e o pisicuta mica si draguta, ci titamai pisica torcacioasa si plina de afectiune.
 
Sfarsitul de saptamana m-a prins intre scurte iesiri cu prietenii si munca pentru un nou proiect, asa ca n-a fost tocmai relaxant, dar macar am reusit sa ma odihnesc un pic si chiar aveam nevoie de asta pentru ca am avut cateva nopti cand am dormit extrem de putine ore si asta s-a resimtit in starea mea generala. Iar brunchul pe care l-am pregatit astazi ne-a prins tare bine.
 
Saptamana voastra cum a fost? Cum va descurcati cu caldura?

11 comentarii

  1. Ce draguta e Leia ! <3 <3 <3
    Cu caldurile de afara ma descurc binisor: beau multa apa rece, nu prea mai am nici eu pofta de mancare si poftesc numai la fructe.
    Sunt in asteptarea vacantei si sper pe saptamana viitoare sa ma organizez si sa ajung la un strand cu prietenele si cu cei mici.
    Ps: Gustarile arata tare bine. Branza Brie cu nuci si struguri, toast cu somon afumat si ierburi aromatice, bol cu fructe, ohh ce-mi plac! Trebuie sa-mi fac si eu. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Leia e haioasa rau, desi nu mai are moaca aia de pisicuta mica si nevinovata (nu mai zic de prostiile pe care le face).

      Apa cu multa gheata si la mine, noroc ca gatul meu nu comenteaza. :)

      Ștergere
  2. Cu căldura? Mă descurc înspre deloc :) Eu sunt genul de umbră/ răcoare/ apă, iar temepraturile astea crescute aproape mă dizolvă. La serviciu, la controlul anual aveam tensiunea vreo 80 cu 45. Am întrebat-o pe doctoriță dacă sigur îs vie cu așa tensiune sau doar îmi imaginez :)
    Fac acupunctură de câteva zile, da, eu sceptica și sunt curioasă, pe propria piele să văd dacă funcționează :)
    Mai aștept un colet de la Canar, deci, la mine e rezonabil :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Comanda Canar compenseaza restul, ce importanta mai are ca ne topim? Sa-mi zici cum e cu acupunctura, sunt curioasa. Ma bateam si pe mine gandul la un moment dat sa incerc. :)

      Ștergere
    2. Momentan nu simt nimic ieșit din comun, nici bine, nici rău :) Voi evalua însă rezultatul final când voi termina si apoi în iulie va trebui să-mi repet niște analize, cel puțin teoretic ar trebui să văd o îmbunătățire concretă și măsurabilă și în acele analize, adică așa mă gândesc :)

      Ștergere
  3. Sa va fie de bine :)
    Intre timp virusul s-a raspandit si am preparat cateva felii de paine toast cu diverse printre care somon si guacamole. Au avut succes
    O saptamana buna, iti doresc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci am dat idei bune. Sa aveti o saptamana frumoasa! :)

      Ștergere
  4. Azi m-a cam copleșit și pe mine căldura în unele momente, dar tot prefer așa decât frig și ploaie. Cu mâncarea m-ai dat gata, norc că tocmai mă pregăteam să mănânc. :)) Mai ales poza de azi e bestială, m-am lins puțin pe bot și când am văzut-o pe Insta.
    Chiar mi-era dor de Leia, iar brățara aia e frumoasă rău.
    O nouă săptămână și mai bune să ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-ai zis ca vrei idei? Am executat, saptamana asta o sa ne topim, asa ca nu zic nimic ... sa fie o saptamana frumoasa!

      Ștergere
  5. Printesa Leia :)
    Pe caldura asta nu functionez decat cu bauturi reci,de mancare nu am pofta decat seara, ziua mananc foarte putin si usor .
    Frumoasa bratara, am ceva asemanator de la Meli Melo , trebuie sa o scot la purtat . Mi-a sosit comanda de la Doglas (vinovata de ea esti tu ) pentru ca mi-ai facut "pofta" de produsele Kardashian .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca sunt singura care revine sa corecteze dar nu-mi place cand scriu ceva gresit, vroiam sa scriu Douglas evident !!!
      (Anamaria)

      Ștergere