Duo anti poluare Drops of Youth de la The Body Shop

15.6.17



Cei de la The Body Shop au lansat recent doua produse noi in gama Drops of Youth si eu m-am entuziamat cand le-am primit pentru ca n-am incercat nici un produs din gama asta cu celule stem din trei plante: floare de colt din Alpii italieni, scaiul dracului si criste marine de pe coasta Bretaniei, toate infuzate cu ulei babassu obtinut prin programul Community Trade din Brazilia. In plus mintea mea reactioneaza destul de puternic atunci cand aude termenul anti poluare, mai ales cand traiesti intr-un oras atat de aglomerat cum e Bucurestiul, asa ca am fost curioasa sa vad cum sunt.
 
Youth Liquid Peel nu este un produs necunoscut pentru mine, v-am povestit recent de varianta din gama cu vitamina C de la The Body Shop, si am fost chiar curioasa sa vad cum se compara cele doua, asa ca l-am incercat chiar in seara cand l-am primit. Are aceeasi textura de gel, se aplica pe tenul uscat si se maseaza prin miscari circulare pana se formeaza "scamele" care indeparteaza impuritatile, celulele moarte si reziduurile. Nu este la fel de lipicios ca cel cu vitamina C (si asta imi place mult de tot), insa exfoliaza la fel de bine si lasa tenul curat si luminos.
 
Youth Fresh Emulsion Anti-Pollution SPF20 este o emulsie zilnica, cu o textura super-usoara, care protejeaza tenul de poluare si razele UVA si UVB. Este infuzata cu extract de cimbru si budleja, anti-poluantii naturii, si are un spectru larg de filtre UVA si UVB. Este un gel extrem de usor, care intra repede in piele si poate fi o baza buna de machiaj. Formula este bunicica, insa de la jumatatea listei gasim cativa iritanti si parfum. Eu o folosesc in diminetile cand am antrenament pentru ca hidrateaza bine pielea si da un aspect luminos, aplic peste o crema coloranta cu factor de protectie solara mai ridicat si imi place rezultatul.
 
Stiti gama Drops of Youth? Ati incercat vreun produs? Va tenteaza vreunul dintre cele doua produse?

Trimiteți un comentariu