Noutati pentru ten de la Pupa Milano

16.6.17

Cei de la Pupa Milano au lansat cateva noutati interesante pentru ten in ultima perioada, insa nu m-am grabit sa va povestesc despre ele pentru ca am vrut sa le incerc inainte sa vad cum sunt si de-abia dupa aia sa va spun mai multe ca sa stiti exact despre ce e vorba si la ce sa va asteptati in cazul vreti sa luati vreunul dintre produse. Este vorba despre un balsam demachiant si cateva masti pentru ten.


Stiti cat imi plac mie mastile sheet-type, asa ca m-am bucurat nespus cand am vazut ca si cei de la Pupa au preluat de la asiatici acest trend si au scos pe piata cinci variante care sa raspunda nevoilor pe care le are tenul: hidratare, matifiere, fermitate, iluminare si detoxifiere. Mastile sunt realizate din tesut subtire imbibat cu tratament intensiv si adera foarte bine pe fata. Pretul unei masti este de 19 lei si mi se pare rezonabil tinand cont de ce se mai gaseste pe piata la momentul asta.
 
Masca hidratanta are acid hialuronic si extract de orez, masca matifianta are extract de iris alb si extract de ceai verde, masca pentru fermitate contine extract de bambus si acid hialuronic, masca pentru iluminare are acid hialuronic si acid mandelic, iar masca pentru detoxifiere are extract de goji si strugure rosu. Nici una din variante nu are parfum sau parabeni.
 
Eu am incercat doua dintre variante: cea detoxifianta si cea hidratanta si mi-au placut in egala masura, nu stiu sa va zic care e preferata mea - tenul a ramas hidratat si luminos. Cea matifianta nu ma tenteaza pentru ca nu am probleme de genul asta, insa pe viitor vreau sa incerc si varianta pentru fermitate, dar si pe cea cu efect de iluminare.
 
Cealalta noutate in materie de masti pentru ten este Hydra Revolution, o gama de trei masti la borcan - au 50 ml si pretul lor este 80 lei. Cele trei variante sunt pentru ten normal si mixt (formulata cu Aqualife si zahar bio), pentru ten normal si uscat (cu Aqualife si extract natural care stimuleaza formarea glicozaminoglicanilor) si pentru toate tipurile de ten (cu Aqualife si aminoacid natural). Primele doua pot fi folosite si ca baza de machiaj, cel putin asa spun cei de la Pupa.
 
Eu am incercat-o pe cea pentru toate tipurile de ten, are o consistenta de gel extrem de usor si da o senzatie de racorire care este perfecta pentru perioada asta. Am lasat-o pe ten 10 minute dupa care am masat ceea ce-a mai ramas pe ten (nu mare lucru) si mi-a placut senzatia de pe ten, insa am simtit si o senzatie de disconfort in primele minute si cred ca este de vina parfumul din formula.


Zero Residue Make Up Removing Balm este un balsam demachiant pe baza de ceara de albine, unt de karite si unt de cacao si eu de-abia am asteptat sa-l incerc pentru ca in trecut nu m-a convins nici un balsam demachiant. Balsamul are 100 ml, costa 73 lei si este disponibil in trei variante: cel pentru toate tipurile de piele este imbogatit cu ulei de camelie, cel pentru ten sensibil are extract de galbenele, iar cel pentru ten cu impuritati contine extract de brusture si lemn dulce.
 
Varianta pe care o am eu este cea pentru toate tipurile de ten, are textura unui balsam care in contact cu pielea se transforma in crema. Se maseaza pe ten si se poate indeparta cu apa sau cu o discheta demachianta - eu am incercat ambele variante, insa prefer sa-l clatesc de pe ten pentru ca imi place mai mult senzatia (in a doua parte a listei de ingrediente este si parfumul, deci varianta asta e cea mai recomandata din punctul meu de vedere). Curata foarte bine chiar si machiajul waterproof fara sa fie nevoie sa insist, l-am folosit pe ten, pe buze si in zona ochilor si nu am avut nici o neplacere. Tenul ramane curat si hidratat, cu o senzatie extrem de placuta.


Va tenteaza vreunul din produsele nou lansate? Ati incercat vreunul?

Trimiteți un comentariu