Relaxare cu aroma de Asia

2.6.17

 
Cel mai mult in ultimele saptamani mi-au lipsit momentele cu mine, am fost tot timpul pe drumuri, cu diverse treburi si n-am mai apucat sa stau eu cu mine, sa-mi trag sufletul si sa imi linistesc mintea. Am profitat de ziua de ieri si m-am rasfatat putin. Am lasat la o parte tot, mi-am pregatit cada, am inceput sa citesc Multumesc pentru amintiri a Ceciliei Ahern pe care mi-a imprumutat-o Ella si am facut ceea ce aveam nevoie - m-am relaxat.
 
Cat am stat in cada si m-am bucurat de aroma noii game de la Tesori d'Oriente, m-am rasfatat si cu una din noile masti lansate de Pupa, insa o sa va povestesc mai multe cu alta ocazie despre mastile astea. Astazi vreau sa va spun cateva cuvinte de Japanese Rituals, noua gama inspirata de cultura Asiei de Est. Mai am cateva produse Tesori d'Oriente pe care le folosesc si-mi plac, dar n-am apucat sa va spun despre ele, insa am vrut sa va spun despre gama asta pentru ca merita si pentru ca mi se pare diferita.
 
Cred ca stiti traditia japoneza despre starea de bine si rasfat, atat pentru corp, cat si pentru minte, cat si ritualurile care fac parte din cultura lor. Mie imi place mult gandirea lor si ma bucur ca acorda o importanta deosebita ritualului de imbaiere si astfel ne putem rasfata si noi cu produse care sa ne relaxeze corpul si simturile.
 
Gama Japanese Rituals contine bujori si ulei Tsubaki (obtinut prin presarea semintelor de camelie) si este un rasfat exotic si floral. Mirosul este destul de intens, notele energizante de varf (citrice, grapefruit si bergamota) se combina bine cu notele florale de mijloc (frezii, iasomie, lacramioare, trandafir si masline dulci), iar notele de baza de patchouli, cedru si mosc ii dau acea nota lemnoasa si senzuala care mie mi se pare foarte relaxanta si extrem de potrivita pentru momentele cand vreau sa iau o pauza de la agitatia din jurul meu.
 
Eu am incercat crema de baie si apa de toaleta din gama asta si-mi plac mult, stiu ca mai este si o crema pentru dus pe care probabil ca o sa mi-o iau cand o vad in vreun magazin. Preturile produselor Tesori d'Oriente sunt mai mult decat rezonabile si au cateva arome interesante (mie imi plac mult si Aegyptus si White Musk). Folositi produse de la Tesori d'Oriente? Care este gama voastra preferata?

7 comentarii

  1. Teșiri d'Oriente mă atrage mereu să le văd ,să le cunosc!Mereu când intru in Farmacia Sensibil sunt ca un magnet pentru mine!Sunt comercializate și in alte locuri?Nu stiu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu le vad mereu in Mega Image. :)

      Ștergere
    2. Și în carefour au...mi-am luat aegyptus de acolo. Super miros. Am să încerc și gama asta , pare interesanta.

      Ștergere
  2. Nu stiu de ce nu m-au atras niciodata :) dar o sa incerc in magazin varianta asta .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. N-am folosit niciun produs de la Tesiri d'Oriente, dar am o prietena care isi cumpara mereu de cand au aparut la Mega Image. Cred ca ar trebui si eu sa le incerc.

    RăspundețiȘtergere