Produse preferate la inceput de vara

20.6.17

Prima luna de vara aproape a trecut si eu nu stiu cand ... ultimele saptamani au fost o nebunie totala, timpul a fost ceva cu care n-am putut sa lucrez de nici un fel, am avut mereu senzatia ca n-o sa apuc sa termin tot ce aveam de facut. Ba am dormit putin, ba mult cand oboseala m-a dat gata, iar in momentele cand am reusit sa prind clipe libere am profitat din plin de fiecare moment si am incercat sa ma incarc cu energie. Sunt cateva produse dupa care am tot intins mana, unele noi, altele iubiri mai vechi si m-am gandit ca n-ar fi rau sa vi le arat intr-o postare, mai ales ca n-am mai facut de mult una de genul asta.


Deodorantul B.U. In Action Active Release a fost o supriza mai mult decat placuta pentru ca eu greu gasesc un deodorant pe care pielea mea sa-l tolereze, am prins curaj si o sa mai incerc si alte deodorante de la B.U. Sprayul pentru texturare de la TRESemme nu este la prima aparitie pe blog, ma salveaza cand trebuie sa plec urgent undeva si parul meu are nevoie de volum cat sa arate bine. Exfoliantul de la Aoliv mi se pare extrem de bun si m-a surprins, insa o sa va povestesc mai multe despre el intr-o postare separata pentru ca nu e singurul produs de la acest brand de care vreau sa va spun.
 
Sprayul pentru picioare Cooling Breeze cu menta si kiwi de la Oriflame este primit de la Anamaria, o cititoare a blogului, si-mi place mult de tot in serile cand ajung acasa obosita si picioarele mele dau semne de revolta. Un alt produs care imi place la nebunie este spuma de dus de la Balea, varianta Vanilla Cream cu vanilie si portocale, nu trebuie sa va mai spun de ce, v-am mai povestit de spumele lor de dus pe blog - nu este la fel de fina ca altele mai scumpe, dar la pretul pe care il are (ultima data era 4,99) merita din plin.
 
Dizolvantul cu burete de la Ebelin a fost doar 3 sau 4 lei si este foarte bun, insa nu l-am mai vazut deloc in DM, desi m-am tot uitat dupa el - a fost editie limitata, insa am vrut sa vi-l arat ca in cazul in care reapare sa stiti sa nu-l ratati. Oja Golden Rose din editia limitata Savanna de la Pupa Milano v-am aratat-o de curand pe blog si de atunci am purtat-o de cateva ori - imi place la nebunie si mi se pare perfecta pentru perioada asta.
 
Unul din parfumurile care "striga" vara este Taj Sunset de la Escada, este al doilea an cand il port si tare rau imi pare ca a fost o editie limitata. Primerul Smooth Miracle de la Max Factor m-a cucerit de la prima folosire si v-am povestit despre el pe blog atunci cand l-am descoperit, mi se pare o optiune extrem de buna si accesibila (mai am un primer care mi se pare fenomenal, insa o sa va povestesc de el cu alta ocazie pentru ca are un pret mult mai mare).
 
Am terminat cateva produse de machiaj (o sa le vedeti curand intr-o postare cu terminate) si am inceput sa folosesc ce aveam prin sertare, iar combinatia BB Cream + Anti-Macchia si Extreme Bronze de la Pupa Milano a ajuns de multe ori pe tenul meu si-mi place mult de tot. Despre Greek Mountain Face Water de la Apivita v-am povestit recent pe blog, asa ca n-o sa insist, va spun doar ca nu trece zi sa nu folosesc produsul asta sau apa minerala naturala Pure Moisture de la Elmiplant, mai ales in momentele cand tenul meu are nevoie de hidratare si putina senzatie de racorire.
 

Voi ce produse ati folosit in saptamanile astea de vara? Avem ceva preferinte comune?

6 comentarii

  1. Cred ca sunt singura care, desi mi-am propus, n-a incercat spumele de baie. Sper sa remediez problema :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, avem , spuma de dus de la Balea imi place si mie enorm (am varianta sweet cake) si of course sprayul pentru picioare de la Oriflame ! Ma enerveaza ca nu a mai aparut in catalog de ceva timp si nu inteleg de ce . In schimb am vazut ca in catalogul nou se lanseaza unul cu capsuni si abia astept sa-l iau ! Doua parfumuri folosesc des perioada asta , La tentation de Nina ( i-am ramas fidela) si nou intrat in rutina mea este YSL Mon Paris .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am mai descoperit cateva produse interesante, de-abia astept sa va povestesc despre ele. :)

      Ștergere
  3. Mă faci tot mai curioasă ci spray-ul Tresemme. Mi-ai amintit să scot la înaintare niște produse răcoritoare de picioare, nu știu de ce n-am făcut-o încă :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am peste tot prin casa cate un spray d-asta de picioare. :))

      Ștergere