Pregatite de plaja?

21.6.17

Eu sunt nascuta vara si mi-am petrecut de-a lungul timpului multe veri la mare (am si lucrat pe litoral multe veri in perioada cand activam in turism), asa ca atunci cand ma gandesc la mare automat zambesc pentru ca am amintiri frumoase si momente care au ramas intiparite in mintea si sufletul meu pentru totdeauna. Multe lucruri care mi s-au intamplat in anii aia m-au format ca om, iar inotul este una din placerile mele mari.
 
In ultimii ani insa nu am avut o relatie foarte apropiata cu marea si nisipul (n-o sa intru in detalii, nu despre asta e postarea asta, am inteles ca a venit momentul sa recuperez niste lucruri), insa asta nu inseamna ca n-am de gand sa schimb ceva si sa revin la ce imi place si ma face fericita, iar cand vine vorba de chestii esentiale pentru plaja in mintea mea e un scenariu clar: o geanta misto de plaja, un costum de baie care sa te faca sa te simti bine, o pereche de ochelari de soare care sa fie pe gustul tau, protectie solara si multa apa.
 

Astazi vreau sa va povestesc doar despre costume de baie si despre protectie solara, cu celalalte cred ca va descurcati si fara ajutorul meu. Bine, va descurcati si cu astea, dar cateva idei si sugestii nu strica niciodata, nu? Mai ales ca de-a lungul timpului gusturile se mai schimba si descoperim ca incep sa ne placa lucruri pe care alta data le-am fi respins total. Costumele mele de baie au fost mereu ori negre (simple sau cu imprimeuri), ori in culori foarte puternice, iar anul asta am observat ca atentia mi-a fost atrasa de nuante de albastru puternic si galben intens.


In urma cu cateva saptamani am primit o invitatie de la Sevensins sa vad noua colectie de costume de baie si am acceptat pentru ca am tot citit pareri despre ei si am vrut sa vad cu ochii mei (si cu mainile, recunosc) ce produse au. Ultimul costum pe care mi l-am cumparat eu a fost unul modelator pentru o iesire la piscina anul trecut si nu m-a incantat prea tare (l-am cumparat on-line de pe un site pentru ca eram in criza de timp), asa ca am vrut sa vad si alte optiuni, mai ales ca tot am citit ca cei de la Sevensins au si marimi mari, dar cu design modern si vesel.
 
V-am aratat mai jos cateva dintre costumele care mi-au placut mie de la ei - aici puteti sa vedeti mai multe modele (transportul este gratuit pentru comenzile cu valoare mai mare de 99 lei, iar daca sunteti din Bucuresti au showroom pe Orzari si sigur o sa gasiti ceva pe gustul vostru). Mie mi-a placut ce-am vazut la ei, modelele sunt foarte actuale si au detalii extrem de interesante, iar colectia lansata pentru vara asta are niste culori intense si imprimeuri interesante care n-au cum sa treaca neobservate. Multe dintre modele aveau push-up detasabil, asa ca indiferent de marimea cupei si de conformatie se gaseste ceva pentru orice silueta.

Despre protectia solara v-am tot povestit in ultima perioada (si in mod sigur o s-o mai fac pentru ca este un subiect care merita toata atentia), iar astazi vreu sa va spun despre cateva produse nou lansate de cei de la Farmec in gama Sun de la Gerovital. Produsele le puteti gasi aici si pana la sfarsitul lunii puteti beneficia de transportul gratuit oferit la cumpararea oricarui produs de protectie solara Gerovital.
 
Cele trei produse nou lansate sunt laptele protectie solara family SPF30 si doua lotiuni sub forma de spray (SPF10 si SPF30). Laptele de protectie solara family este un produs gandit pentru intreaga familie si formula este imbogatita cu ulei de masline si vitamina E, are 300 ml si pretul lui este pana in 45 lei. Textura este extrem de usoara si placuta, intra imediat in piele si nu lasa urme albe, chiar este un produs care merita incercat.
 
Pe mine m-au entuziasmat mai mult lotiunile sub forma de spray, mai exact cea cu SPF 30 (cea cu SPF10 nu prea este practica in cazul meu pentru ca nu reaplic produsul cu protectie solara la un interval de timp atat de mic), m-am gandit ca este o alternativa comoda si perfecta pentru cei cu tatuaje sau zone cu probleme. Formula este pe baza de alcool (cum sunt majoritatea sprayurilor de acest tip, nu prea gasim alternative spray fara alcool) si ulei de rodie, eu deja am folosit-o pe zona de pe mana unde am tatuaj si imi place, mai ales ca pretul este unul extrem de rezonabil - pana in 25 lei.
 
Gama de produse cu protectie solara de la Gerovital a depasit 25 de produse, sunt atat produse pentru ten, cat si pentru corp, produse pentru toata familia, dar si speciale pentru barbati si copii (cele pentru copii nu contin alcool), iar texturile difera, asa ca puteti sa gasiti ceva care sa vi se potriveasca indiferent ca preferati lotiunile, cremele, gelurile sau uleiurile. Sa nu uitati si de produsele dupa plaja, care sunt si ele importante, cei de la Gerovital au cateva optiuni bune si accesibile.


Sunteti pregatite pentru plaja? Care sunt alegerile voastre cand vine vorba de costume de baie si de produse de protectie solara?

4 comentarii

  1. Oricând! :)) Ăsta e răspunsul la întreabarea din titlu.
    Îmi place nuanța costumului tău, dar și modelul ăla cu imprimeu floral în partea de sus e superb.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Leu caruia sa nu-i placa soarele si apa nu prea cred ca se gaseste usor. :)

      Ștergere
  2. Costumele de baie intregi de pe site imi plac tare mult.
    Mai luat prin surprindere :) inca nu sunt pregatita cu nimic, astept vacanta.
    Ador marea, dar anul asta mergem la munte, imi e dor :). Bineinteles piscina, racoare, drumetii. Abia astept
    La produse de protectie solara ma indrept de obicei pt cele de tip family cu Spf 50 +, 30 +. Nivea Sun Kids imi plac mult. Trebuie sa vad intai cum sta treaba si cu Gerovital ca au deschis magazin nou in Iulius Mall la noi in Tm si au reduceri misto.
    Sa avem o vara frumoasa ! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa te uiti la varianta family de la Gerovital, mie imi place mult textura si cum se comporta pe piele. Sa fie minunata! :)

      Ștergere