Noua gama Apivita Suncare

1.6.17

V-am povestit si anul trecut despre produsele cu protectie solara de la Apivita si va povestesc si anul acesta pentru ca protectia solara este primul pas in ingrijirea pielii si nu exista suficiente cuvinte pentru a exprima cat de important este sa folosim zilnic protectie solara, indiferent ca e soare sau ca sunt nori.
 
Apivita a lansat recent niste noutati mai mult decat interesante si am aflat mai multe despre ultima lor inovatie, 3D Pro-Algae, care combina beneficiile microalgelor mediteraneene cu extractul patentat de propolis pentru a proteja pielea impotriva actiunii razelor solare si a foto-imbatranirii. Apivita a lucrat 6 ani la acest complex inovator si a reusit sa scoata pe piata cateva produse care sigur va vor atrage atentia.


Gama SUNCARE contine produse cu pana la 97% ingrediente naturale si se adreseaza tuturor nevoilor pielii expuse la soare: hidratare, protectie antioxidanta, protectie impotriva foto-imbatranirii, dar ofera totodata si actiuni specializate, precum matifierea tenului cu tendinta de ingrasare, protectie impotriva petelor solare sau actiune anti-rid. Noile formule nu contin alcool, parabeni, propilen glicol, butilen glicol, uleiuri minerale, etanolamina, ftalati, PCM sau NM.
 
Gama pentru ingrijirea tenului contine sase produse: doua creme matifiante cu SPF30 (ambele cu textura lejera si extract de imortele, una incolora si una coloranta), doua creme anti-pete cu SPF 30 (cu celule stem din fenicul de mare, una incolora si una coloranta) si doua creme anti-rid (una cu textura lejera si SPF30 si celalata cu SPF50, ambele cu extract de masline).
 
In aceeasi gama exista si un produs pentru copii cu SPF50, un lapte cu extract de galbenele ce poate fi folosit si pe fata si pe corp, dar si cateva produse pentru corp si par: doua variante de lapte pentru fata si corp cu SPF30 si SPF50, un ulei bronzant pentru corp SPF30 cu extract de morcov, ulei organic de floarea soarelui si propolis patentat (este un ulei uscat, l-am incercat si mi-a placut mult). un ulei de protectie solara pentru par, dar si o lotiune racoritoare dupa soare pentru fata si corp.
 
Un alt produs care mi-a placut mult si pe care il tot folosesc in ultima perioada este Greek Mountain Tea Face Water - calmeaza si ofera o senzatie de prospetime, ajuta la rejuvenarea tenului, iar antioxidantii din formula protejeaza pielea impotriva factorilor de mediu. Este un produs de care nu stiam de la Apivita si pe care ma bucur mult ca l-am descoperit. Poate fi folosit inainte de a aplica machiajul, dupa aplicarea produselor de machiaj, inainte de aplicarea cremei cu factor de protectie solara sau pe parcursul zilei pentru reimprospatare.
 
Ati incercat produsele cu protectie solara de la Apivita? Aveti vreunul preferat?

6 comentarii

  1. UUu musai sa imi fac lista ptr cumparaturi, Apivita are produse de inalta calitate si eu am nevoie de protectie la intalnirea cu soarele!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. excelent arata, am folosit in fiecare an din gama lor!

    RăspundețiȘtergere
  3. As incerca si eu varianta cu galbenele SPF50 ca anul trecut m-am inrosit rau cu orice m-am dat.

    RăspundețiȘtergere