Noile lotiuni cu uleiuri de la Nivea

23.6.17


Nivea a lansat de curand cateva lotiuni noi de corp cu uleiuri de ingrijire si parfumuri florale irezistibile, perfecte pentru perioada asta din an cand toate vrem o piele fina si hidratata, dar si arome care sa ne rasfete simturile si sa ne faca sa ne simtim speciale. Noile lotiuni au 200 ml si costa in jur de 18 lei, dar le-am vazut si la un pret mai mic la oferta in magazine, asa ca daca vreti sa le incercati uitati-va dupa ele.
 
Cele trei variante sunt: trandafir si ulei de argan, vanilie si ulei de migdale si flori de cires si ulei de jojoba. Textura este una foarte usoara si intra imediat in piele, fara sa lase urme uleioase. Formula este pe baza de glicerina si diverse tipuri de ulei si la capitolul hidratare chiar fac o treaba buna, insa pe lista de ingrediente regasim si alcoolul si parfumul, asa ca daca aveti pielea sensibila tineti cont de asta daca vreti sa le incercati.
 
Prima varianta pe care am incercat-o a fost cea cu vanilie si nu cred ca va mira alegerea mea, doar mi-am declarat de atatea ori pe blog iubirea pentru vanilie - imi place, are ceva senzual, nu era mirosul clasic de vanilie gurmanda, este altceva. Pentru mine clar va fi o lotiune pe care o voi folosi seara sau cand vremea va fi mai rece, in momentele alea cand vrei sa te simti speciala si sa ai o doza de mister.
 
Cea care m-a surprins cel mai placut insa este cea cu flori de cires, chiar n-am crezut ca poate sa fie asa reusita - e extrem de feminina si proaspata, o vad combinata cu ceva cu print floral intr-o zi in care vreau sa ma simt libera si fara griji. Este usoara, dar o simti, din punctul meu de vedere este cea mai potrivita pentru perioada asta din an.
 
Varianta cu trandafir este mai intensa si are un aer romantic, daca va place mirosul de trandafiri sigur o sa va placa. Pe mine m-a dus cu gandul la o seara mai speciala, pentru ca o vad combinata extrem de usor cu un parfum pe baza de trandafiri si cu o rochie vaporoasa. Dintre toate trei probabil ca este ultima pe lista mea de preferinte si nu pentru ca nu-mi place, ci pentru ca celelalte doua ma reprezinta mai bine.
 
Le-ati incercat? Cum vi se par? Care e preferata voastra?

2 comentarii

  1. Am banuit ca iti va place lotiunea cu aroma de flori de cires. yupii ;) E preferata mea.
    Atat de bine se simte pe piele!.. Intradevar o aroma perfecta de vara. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, chiar m-a surprins, as fi pariat ca o sa prefer vanilia, dar uite ca mai sunt si surprise.

      Ștergere