Editia limitata Savanna pentru o vara a la Pupa Milano

6.6.17

Editia limitata pentru vara de la Pupa Milano - Savanna - mi-a atras atentia de cum am vazut primele poze on-line. Dupa ce am vazut-o si in magazin si m-am jucat putin cu produsele am fost si mai convinsa. Este genul de colectie care se potriveste la fix cu ce-mi place mie: texturi luminoase si metalice, nuante de maro si nisipiu, culori calde. Daca vreti sa aflati mai multe despre colectia asta si care a fost inspiratia gasiti aici detalii.


Bronze & Highlighter vine in doua variante: Golden Sand si Cooper Sand si este produsul care mie mi-a atras atentia din prima. Imi place foarte mult ambalajul si modelul embosat pe produs, insa ceea ce m-a convins este textura - lejera si matasoasa. Eu am varianta 01 Golden Sand si culoarea bronzerului si a iluminatorului mi se pare perfecta pentru o piele deschisa la culoare.
 
Bronzerul are o nuanta naturala si poate fi folosit foarte bine si pentru conturare, iar finishul este unul semi-mat care nu face decat sa puna in evidenta pielea. Iluminatorul are o textura cremoasa si este imbogatit cu micro perle luminoasa si pudra Soft Focus si reuseste sa creeze puncte de lumina, iar pe o piele bronzata cred ca va arata nemaipomenit.


Duo Eyes Twist-Up este un produs 2 in 1: creion kajal si fard cremos cu finish metalic, iar cele doua nuante (Dark Cocoa si Safari Khaki) sunt de vis. Textura este cremoasa, insa fara a fi lipicioasa si produsele se estompeaza foarte usor. Nuanta creionului kajal este un pic mai inchisa decat a fardului cremos (nu stiu de ce n-am surprins si asta in poze) si impreuna arata nemaipomenit. De-abia astept sa le folosesc in perioada urmatoare.



Despre cele doua oje din colectie nu am ce sa va spun decat ca sunt superbe. Stiu ca nu toata lumea poarta maro si nisipiu pe unghii, insa mie imi plac la nebunie si stiu sigur ca o sa le folosesc intens in perioada urmatoare. O sa le port si separat, dar si impreuna si sunt sigura ca Golden Rose (oja nisipoasa) o sa fie terminata pana la sfarsitul verii pentru ca este exact genul de nuanta pe care eu o caut in perioada asta.


Produsul pe care eu nu-l am si care arata intr-un mare fel este 3D Gold Eyeshadow Pure Light in nuanta African Light. Este un fard cremos, extrem de pigmentat, cu un finish super metalic - este luminos si multidimensional si nu are nevoie de mult ajutor pentru a arata fantastic. Daca ajungeti in vreunul din magazinele Pupa si mai este disponibil incercati-l, sunt sigura ca o sa va placa la nebunie.
 
Cum vi se pare colectia Savanna pregatita pentru vara asta? Care dintre produse va place mai mult?

8 comentarii

  1. Foarte misto si pudra si creioanele, chiar misto tare, sa le folosesti sanatoasa!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, mi-au placut de cand le-am vazut, asa ca m-am bucurat sa vad ca sunt si misto, nu doar arata bine. :)

      Ștergere
  2. Bronzerul & Iluminator mi-a atras atentia din prima, e aboslut superb. L-am vazut in magazin si m-am dus tinta la el. Imi place mult, sper sa il i-au, chiar daca Ministerul de Finante nu e de acord :)). Ce bine ca mi-ai confirmat ca se potriveste tenului deschis, m-am gandit eu, dar nu eram sigura.
    La fel creioanele sunt tare faine, in special nuanta kaki.
    Pupa <3 <3 <3
    O zi frumoasa, Camelia. Multumesc pentru review.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E la fix, mi s-a parut si mie putin inchis prima data, dar nu. :)

      Ștergere
  3. Wow ce bine arată pudra dar si cele 2 oje. Sa le folosesti sanatoasa ”

    RăspundețiȘtergere
  4. Pudra e foarte faina , dar mie tot la aia de la MAC mi-a ramas gandul :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere