Dorinte colorate de vara

29.6.17

N-am avut timp in ultima perioada sa ma uit pe siteurile asiatice si sa vad ce nebunii au mai adus, dar intr-una din serile trecute ma uitam la geanta mea bleu cu curea colorata (cea pe care v-am aratat-o aici si de care m-ati tot intrebat) si m-am gandit ca poate tot la cei de la Newchic gasesc o geanta - rosie de data asta - care sa-mi placa. Am pierdut ceva vreme pe site si am gasit cateva chestii interesante si m-am gandit sa vi le arata si voua. Eu am comandat de cateva ori de la ei si mereu am primit lucruri frumoase, ultima data mi-am luat geanta bleu si una gri, pe care v-am si aratat-o la un moment pe blog intr-o postare cu dorinte.
 
Culorile care imi plac in perioada asta sunt rosu, galben si albastru, insa dupa mult timp a inceput sa ma atraga si alb. Bleumarin si gri insa sunt in preferintele mele, iar spre marea mea mirare in ultimele luni am inceput sa port si diverse nuante de verde, o culoare care nu m-a atras niciodata in mod deosebit. Cand vine vorba de accesorii imi plac si auriul si argintiul, dar de cele mai multe ori aleg rose gold sau combin metalele.
 
Dupa ce mi-au fugit ochii pe site? Rochii, sandale, genti si accesorii, dar m-am uitat si la produsele pentru catei, dar si la accesoriile pentru casa. Am vazut o palarie pentru Alma care cred ca i s-ar potrivi la fix, dar cum nu prea ii place sa aiba ceva pe cap nu are sens s-o iau, dar ma gandesc serios sa cumpar tava de briose sub forma de labe de catel (am si o forma de silicon la fel, tot de la ei de pe site, si ma face sa zambesc de cate ori o folosesc).
 
 
geanta - AICI
rochie - AICI
sandale - AICI
 
 
bratara - AICI
rochie - AICI
geanta - AICI
 
 
inel - AICI
portofel - AICI
cana - AICI
 
 
Voi ce dorinte aveti in perioada asta? La ce poftiti?

4 comentarii

  1. Imi place foarte mult rochita albastra,cana.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt superbe toate lucrurile pe care le-ai ales. In alta ordine de idei, am mancat halumi la gratar ,inspirata fiind de tine. Si pot doar sa zic ca... fericirea trece prin stomac :)) Extrapolez putin, dar intelegi tu. :))

    RăspundețiȘtergere