7 intr-o saptamana #121

18.6.17




A mai trecut o saptamana ... pentru mine a fost tot una nebuna, cu multe situatii care m-au pus in dificultate si m-au fortat sa iau niste decizii deloc usoare. Dar cred ca sunt momente in viata cand e bine sa pui distanta intre tine si oamenii si lucrurile care iti fac rau, oricat de multe sentimente sunt implicate. Nu a fost si nu este deloc usor, insa uneori in viata detasarea e singura care poate sa te ajute sa iesi dintr-un cerc deloc placut.
 
Am incercat sa-mi incep diminetile cu fructe sau cu un smoothie bowl, cel din poza e facut cu mure si banana congelata si a fost delicios. Cand am pus poza cu pisoiul in postare scrisesem ca miercuri dimineata am reusit sa ii gasesc o familie iubitoare care l-a dorit mult si am simtit o bucurie care e greu de descris in cuvinte, toti trei pisoii au ajuns la casa lor si sunt bine. Numai ca intre timp situatia s-a schimbat, am primit un telefon ca il vor aduce inapoi si situatia nu e deloc placuta - el s-a obisnuit liber, la mine nu exista aceasta varianta din cauza cainilor, nu stiu cum vor fi urmatoarele zile. Ii cautam in continuare familie, asa ca daca stiti pe cineva care isi doreste un motan mic si jucaus in Bucuresti poate ne dati o mana de ajutor. (later edit: s-a rezolvat problema si fiecare pisoi e la casa lui)
 
Saptamana trecuta am facut niste briose cu mere si nuci pecan (reteta este cea de aici, sunt sanatoase, usor de facut si satioase) si ne-au placut atat de mult, incat le-am facut din nou si zilele trecute - am folosit un condiment Apple Pie (il gasiti aici) si parca au iesit si mai bune. Forma pe care o folosesc eu este de la Tupperware si este fenomenala - nu se lipeste nimic de ea, indiferent de consistenta a ceea ce coc in ea.
 
Obsesia mea cu rose gold continua, iar bratara de la Kogayon este inca printre preferatele mele si o port extrem de des. O alta obsesie de-a mea in perioada calda sunt produsele de dus cu menta, asa ca n-am rezistat cand am gasit spuma de dus Mint Harmony de la Dusch Nummer intr-un magazin care aduce marfa din Germania. Mi-am luat un nou deodorant Powder Touch de la Nivea, in ultima perioada am folosit altceva si parca mi se facuse dor de el. Si in aceeasi zi cand am luat spuma de dus si deodorantul, am intrat in cateva magazine si m-am intors acasa cu o fusta alba lunga si o tunica bleumarin extrem de subtire si confortabila.
 
Nu am avut timp sa va arat toate produsele pe care le-am primit in ultimele saptamani, dar o sa scriu despre ele pe blog in perioada urmatoare pentru ca am descoperit cateva care imi plac mult de tot si merita sa stiti si voi despre ele. M-am bucurat de ploaia de ieri, desi mi-a dat planurile peste cap; mi s-a parut superb cerul, dar si momentele cand a plouat cu soare mi-au mers la suflet. Eu am simtit-o ca pe o eliberare.
 
Saptamana voastra cum a fost? Ce planuri aveti pentru astazi?

6 comentarii

  1. M-am bucurat si eu enorm cand mi-ai spus ca ai gasit stapani pentru toti puii de pisica , acum insa ..... am ramas cu un gust amar . Chiar nu inteleg oamenii care aduc inapoi un animalut , de ce naiba l-au mai luat ???? Inainte sa -l iei trebuie sa te gandesti bine de tot daca esti capabil sa -l ingrijesti sau nu, ei cred ca este o jucarie care trebuie pusa pe mobila si atat ?? In fine, imi pare chiar rau .
    Si eu sunt mare iubitoare de rose gold , am obs ca tot dupa aceasta nuanta intind mana in ultimul timp si ma refer la bijuterii .
    Saptamana mea a fost ok si-atat .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cum ti-am zis s-a rezolvat, nici nu mai vreau sa ma gandesc la ce s-a intamplat. Rasuflu usurata si sunt recunoscatoare, atat. Sa avem o saptamana mai buna. :)

      Ștergere
  2. Arata super delicios smoothiul de banane, O sa-l incerc si eu. O saptamana minunata!

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar voiam să te întreb acum ce mai face pisoiul, mă bucur că între timp s-a rezolvat și sper ca de data asta să fie cu adevărat dorit.
    Mi-ai făcut o poftă cu brioșele...
    Să ai o săptămână cât mai bună!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar am in plan o serie noua de briose, dar nu astazi ... nu ma simt in stare. :)

      Ștergere