7 intr-o saptamana #119

4.6.17



Dupa atatea zile de relaxare ma simt de parca as fi fost in vacanta, chiar daca n-am plecat nicaieri pentru ca am avut diverse lucruri de rezolvat in Bucuresti. Cand sunt zile d-astea libere si pleaca lumea, Bucurestiul mi se pare mult mai frumos - ador sa ma plimb pe strazi si sa ma bucur de ce e in jurul meu si exact asta am facut in ultimele zile.  Si mi-a prins tare bine ...
 
Luni am fost la o petrecere la piscina la invitatia celor de la Avene si am descoperit Younivers Summer Club de care nu stiam (despre produsele lansate de cei de la Avene sper sa va povestesc in curand pentru ca e cel mai bun moment sa nu uitam de protectia solara), iar marti am iesit cu Ella la Gradina Verona si am stat de vorba multe ore. Am mancat o salata delicioasa cu halloumi si pere copte si am savurat o limonada rece.
 
Cei de la Douglas aniverseaza un an de cand au deschis magazinul on-line si au o multume de oferte bune pana pe 6 iunie, iar pe mine m-au surprins cu doua produse din gama Home Spa (de care v-am mai povestit pe blog). Noua aroma Seathalasso cu alge si minerale marine imi place la nebunie - miroase a vacanta, a apa sarata, a energie, a voie buna, sa o incercati neaparat cand ajungeti in magazin. Ma duc in continuare la XBody (se fac aproape 7 luni de cand am calcat prima data in studioul celor de la Pure Shapes), insa mi-am facut singura cadou niste gantere pentru ca trebuie sa lucrez suplimentar pentru muschiul de la mana stanga, cea la care am avut (si inca mai am) probleme.
 
Vremea frumoasa m-a bucurat mult de tot, chiar daca au fost zile extreme de calduroase. Am scos la inaintare sandalele si sprayurile cu SPF50 si am de gand sa savurez fiecare moment din vara asta. Cei de la Pupa Milano mi-au trimis noutatile de vara si cateva produse de ingrijire a tenului si deja am inceput sa le folosesc, dar va povestesc mai multe intr-o alta postare cat de curand - daca ajungeti in vreun magazin de-al lor zilele astea uitati-va la duoul bronzer/ illuminator din colectia Savanna, e extreme de reusit.
 
Am profitat de momentele libere si am citit, m-am plimbat, m-am vazut cu prietenii, m-am bucurat de florile de camp care sunt peste tot in perioada asta, am petrecut timp cu prietenele mele blanoase, am stat eu cu mine, am ras si m-am incarcat cu energie. Sper ca si zilele voastre au fost frumoase si v-ati bucurat de perioada asta!

P.S.: aseara viata mea s-a complicat putin, asa ca ma astept sa nu am prea mult timp liber zilele urmatoare, acum va spun doar ca abandonul de animale este un subiect care pe mine ma irita la culme ... am in baie 3 pisoi micuti care au nevoie de ajutor, asa ca va las cu un gand bun ...

6 comentarii

  1. Desi eu n-am avut liber, atmosfera de vacanta s-a simtit+ca saptamana asta s-a terminat cum nu se poate mai bine, cu un progres :) Ma bucur ca ai avut o saptAamana frumoasa per total:) Sa ai o saptamasna minunata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Of Doamne, bietii de ei :(
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Macar acum sunt in siguranta, ma rog sa aiba un pic de noroc (si eu pe langa ei) sa le gasesc stapani repede ca la mine in casa e circ in momentul asta.

      Ștergere
  3. Of, sper să le găsești un cămin pisoilor, o să văd și eu dacă aflu de cineva care ar vrea să adopte. M-aș oferi chiar eu dacă aș putea. :(
    M-a bucurat și pe mine căldura, nici ploile nu m-au mai supărat la fel de mult pentru că s-au simțit ca fiind de vară, m-am putut plimba în voie și prin ploaie și am râs și eu zilele astea cât pentru un an întreg.
    Cu prima ocazie când mai ajung la Grădina Verona o să încerc și salata aia, prea ai mâncat-o cu poftă. :D
    Să ai o nouă săptămână la fel de bună!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa pun anunt, am gasit casa pentru 1 din cei 3, am asteptat sa ii deparazitez si sa ii invat sa se descurce. :)

      Ștergere