15 minute cu Teaology

7.6.17

La inceputul lunii mai va povesteam ca cei de la Douglas au un nou brand in portofoliu si ca mie mi-a atras atentia si vreau sa incerc cateva produse. Este vorba de Teaology, un brand extrem de interesant, ce are la baza infuziile de ceai - v-am povestit aici mai multe despre ce reprezinta, ce produse au, ce vor sa aduca pe piata cosmetica, daca n-ati citit postarea chiar va recomand s-o faceti. Intre timp am folosit cateva din produsele lor si astazi vreau sa va povestesc despre trei dintre ele, toate trei pentru ingrijirea tenului.


Green Tea Detox Face Scrub este un exfoliant pe baza de unt, frunze naturale de ceai si micro-cristale de zahar. Are o textura extrem de usoara, de gel, nu este deloc agresiv cu tenul, iar mie imi place mult ceea ce face. Il masez pe ten circa un minut, dupa care clatesc fata si gatul cu apa si pielea ramane mult mai curata, este hidratata si radioasa. Este destul de scump (139 lei pentru 50 ml, care nu va vor tine foarte mult timp), insa este un rasfat care din punctul meu de vedere merita. Combinatia de ceai verde (stim deja de efectul antioxidant pe care il are) si uleiuri nutritive lumineaza pielea si o lasa catifelata si proaspata.


White Tea Miracle Eye Mask este unul din produsele pe care de-abia asteptam sa le incerc si sa vad cum este. Este o masca pentru zona ochilor (cu o forma care mie mi-a placut mult pentru ca are grija si de zona pleoapelor) bazata pe o infuzie antioxidanta de ceai alb, imbogatita cu acid hialuronic, extract de musetel si albastrele. Masca este dintr-o tesatura moale, iar concentratul se elibereaza treptat pentru a revitaliza si lumina zona.
 
Eu am folosit cateva masti in ultima luna, atat la temperatura camerei, cat si de la frigider, si chiar imi place efectul. Nu va imaginati ca vor disparea cearcanele si pungile de sub ochi pentru ca nici o masca nu poate face minuni, insa pentru pretul pe care il are masca asta (15 lei) face o treaba buna - pielea din jurul ochilor este mai luminoasa si mai catifelata, efectul general fiindul unui de ochi odihniti. Eu am apreciat-o in special dupa noptile cu putin somn, cand m-a ajutat sa ma relaxez si sa arat mai odihnita decat eram.


Ginger Tea Energizing Aqua Cream m-a surprins destul de placut. Stiti ca eu evit cremele in ambalaj de tip borcan, dar m-am decis sa o incerc pentru ca celelalte produse incercate de la Teaology mi-au placut mult si bine am facut (in afara de ambalaj pot sa ii mai reprosez doar parfumul din formula). Are o textura extrem de usoara, de gel racoritor, usor apos, care se topeste pe piele.
 
Formula are la baza infuzia de ceai negru si un concentrat de vitamina C si E, care alaturi de extractul de ghimbir si acidul hialuronic, ii ofera pielii o doza de hidratare care mie imi place mult, mai ales in diminetile de weekend cand tot ceea ce vreau este un pic de rasfat. Denumirea de crema energizanta chiar a fost una inspirata pentru ca asta e si senzatia mea de cateva ori folosesc crema asta.  
 

Ati incercat produse de la Teaology? Cum vi se par?

3 comentarii